Het Grote Race Circus – Rob Kamphues en Tom Coronel

De Scheepsjongens van Bontekoe (9+)

De nieuwe voorstelling Het Grote Race Circus van Tom Coronel en Rob Kamphues is van 19 januari tot en met 11 maart 2023 te zien door het hele land. De voorstelling wordt geregisseerd door Jeroen Kriek en is een productie van Senf Theaterpartners en The Fame Game Initiatives.

Anderhalf uur lang vermaken Rob en Tom de echte formule 1-liefhebber met verhalen en anekdotes tot de avond uit de bocht vliegt. In de show komen allerlei onderwerpen aan bod waar de autosportliefhebber niet over uitgepraat raakt.

Het stof is gedaald, de vlaggetjes liggen in de kast en de zondagen worden weer als vanouds. Maar Nederland heeft een prachtige titel op haar naam erbij. Namelijk voor de tweede keer op rij wereldkampioen formule 1 door Max Verstappen!

Nu het erepodium van dit seizoen bekend is, staan de autosportliefhebbers met lege handen. Daarom komen Tom Coronel en Rob Kamphues na twee succesvolle theatertours door Nederland op veler verzoek opnieuw met Het Grote Race Circus (voorheen Het Grote Grand Prix Circus)!

Speellijst

De tour start op 19 januari in Waalwijk en gaat daarna door het hele land.

Leuk om te lezen