Het Punt Vroomshoop

Burgemeester Koetjestraat 2 – 4 | 7681 ZP Vroomshoop | 0546-705050 | Google maps

Het Punt Vroomshoop

Het Punt Vroomshoop

Het Punt in Vroomshoop is een multifunctionele accommodatie die in 2014 is opgericht. In het moderne gebouw is onder andere theater Het Punt gevestigd. Het theater trekt jaarlijks duizenden bezoekers en biedt een gevarieerd theater- en filmprogramma aan. De theaterzaal heeft een volledige vlakke vloer en de inschuifbare tribune telt 246 zitplaatsen (uit te breiden tot 288 zitplaatsen). De zaalcapaciteit bij staconcerten is 500 bezoekers. De sfeervolle zaal beschikt over goede, moderne voorzieningen zoals een beamer, podiumdelen, theaterdoeken en faciliteiten op het gebied van licht en geluid. Voor een overzicht van de komende voorstellingen die in het theater plaatsvinden vindt u op www.welkombijhetpunt.nl. 

Het Punt staat beter bekend als de culturele huiskamer van Twenterand. De centrale ligging, de gratis parkeerplaatsen en de rustige omgeving maken Het Punt bij uitstek de ideale locatie voor o.a. een (verdiepend) avondje uit!  

Het theater leent zich perfect voor verschillende doeleinden en wordt geregeld gebruikt als uitvalsbasis voor verschillende (zakelijke) bijeenkomsten, congressen, feesten en evenementen. In combinatie met de horecafaciliteiten voorziet de organisatie in op maat gemaakte arrangementen. Naast het theater beschikt de accommodatie over: 

  • 4 NOC-NSF sportzalen
  • Grand Café met biljart
  • Vergader- en congreszalen
  • Bibliotheek
  • Jongerencentrum

Grand Café

Maak van uw theaterbezoek een complete avond uit. Voorafgaand aan een voorstelling kunt u in ons Grand Café terecht voor een lekkere kop koffie met een Twentse kozak en na afloop drinkt u in het café nog een lekker drankje in combinatie met een borrelplank, portie bitterballen of nacho’s. 

Nieuwsbrief Het Punt 

Blijf op de hoogte van de voorstellingen en nieuwtjes van Het Punt en schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief van Het Punt. 

Agenda Het Punt

Het Punt is bij uitstek de ideale locatie voor o.a. een (verdiepend) avondje uit! Bekijk nu de programmering van Het Punt in Vroomshoop, Overijssel.

Contactgegevens Het Punt Vroomshoop

Burgemeester Koetjestraat 2 – 4
7681 ZP Vroomshoop
Telefoon: 0546-705050
Email: [email protected]

Website

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.