Theater De Stoomfabriek Dalfsen

Koninginneplein 2, 7721 LS Dalfsen | geen | Google maps

Theater De Stoomfabriek Dalfsen

Een sfeervol theater aan de Vecht, dat is De Stoomfabriek in Dalfsen! Hier kan het publiek genieten van dans, cabaret, opera, film en muziek. Artiesten komen hier graag om te experimenteren, ze treffen er een welwillend publiek aan.

Theater De Stoomfabriek Dalfsen heeft een zaal met zitplaatsen voor 120 bezoekers, dit kan uitgebreid worden tot 130 bezoekers. Uiteraard kunnen de stoelen verwijderd worden waarna er plek is voor zo’n 350 bezoekers, dit gebeurt bijvoorbeeld bij grote concerten. Optredens zijn hier altijd intiem, waarbij het contact tussen de artiest en de zaal centraal staat.

Theater combineren met een etentje

Natuurlijk is het ook mogelijk om voor aanvang van een voorstelling wat te eten en drinken. Dit kan bijvoorbeeld bij Grandcafé De Fabriek, bij de VII Deugden en bij Hendrik’s Kitchen. Grandcafé De Fabriek is gevestigd naast het theater en is een echte aanrader.

De nadruk ligt hier op de Italiaanse, mediterrane keuken. De naam zegt al iets over de uitstraling, industrieel maar wel met veel sfeer.

Vriend worden?

De Stoomfabriek hoopt natuurlijk elk theaterseizoen meer voorstellingen te kunnen verzorgen. Het theater draagt bij aan het culturele leven van Dalfsen! Het theater in stand houden kost geld, en daarom kunnen ze elke steun gebruiken. U kunt De Stoomfabriek natuurlijk steunen door vaak een bezoekje aan het theater te brengen. Maar het kan door het worden van ‘Vriend’ of het doen van een gift. Voor meer informatie hierover kunt u terecht bij het theater zelf.

Agenda Theater De Stoomfabriek Dalfsen

Een fantastisch, divers programma is wat De Stoomfabriek te bieden heeft! Van kindervoorstellingen tot cabaret tot muziek, elke theaterliefhebber kan hier z’n hart ophalen. Bekijk snel de complete agenda.

Contactgegevens Theater De Stoomfabriek Dalfsen

Koninginnenplein 2
7721 LS Dalfsen
E-mail: [email protected]

Website

 

Leuk om te lezen