Het Veur Theater

Damlaan 44, 2265 AP Leidschendam | 070 300 0013 | Google maps

Het Veur Theater

Het Veur Theater

Het Veur Theater is gevestigd in het pand van het voormalige Theater Camuz. Deze theaterstichting voelde zich gedwongen te vertrekken uit het pand door gemeentelijke bezuinigingen, waardoor een sluiting boven het hoofd hing. Zonde, vonden enige vrijwilligers van het Theater en tevens eigenaren van restaurant de Heerlijkheid en voormalig pachter van het Theatercafé in Camuz. Samen met de gemeente en met steun van het theaterbestuur besloten zij het Theater in de karakteristieke kerk geheel zonder subsidie voort te zetten.

Studio

Achter in het pand van het Theater bevindt zich ook een studio van zo’n 85m2 welke verhuurd wordt aan diverse Leidschendamse verenigingen en bedrijven. Op dit moment maken o.a. Toneelvereniging de Gezellen, Ballet- en dansstudio Door Laverman en Dans aan de Vliet gebruik van de studio. Zoek je een ruimte voor jouw repetitie, workshop of bijvoorbeeld vergadering? Er is nog ruimte!

Feesten en partijen

Het Veur Theater is, naast de reguliere voorstellingen, al jaren “dé plek” als het gaat om feesten en partijen! Voor een “aangeklede borrel”, maar ook voor een geheel verzorgd familiefeest met hapjes, drankjes en eventueel entertainment in een sfeervolle en karakteristieke ambiance en een vriendelijk team van medewerkers die de wensen van uw gasten met een glimlach beantwoorden.

De Leidschendamse ondernemers huren het theaterpand aan de Damlaan tegen een verlaagd tarief van de gemeente. Ze krijgen twee jaar de tijd om te bewijzen dat ze Het Veur Theater draaiend kunnen houden. De ondernemers hebben er alle vertrouwen in dat hun geliefde Theater een mooie toekomst beschoren is.

Agenda Het Veur Theater

Het Veur Theater richt zich voornamelijk op aanstormend talent, met daarnaast veel ruimte voor jeugdvoorstellingen en voor films. Het filmprogramma wordt eens per maand van tevoren bekend gemaakt zodat er nieuwere kwaliteits films gedraaid worden. Maar op het programma staan ook een paar gevestigde namen.

bekijk-de-programmering

 

 

Contactgegevens Het Veur Theater

Damlaan 44
2265 AP Leidschendam-Voorburg
Telefoon: 070 – 30 000 13

Website

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.