HOFtheater Raalte

Voorhof 2, 8102 MH Raalte | 0572 361 361 | Google maps

Hoftheater Raalte

Hét culturele hart van Salland, zo wordt het HOFtheater wel genoemd. Iedereen kan hier in Raalte terecht voor een uitgebreid aanbod van professionele theatervoorstellingen.

Vernieuwd!

In 2013 is het HOFtheater gedeeltelijk nieuw gebouwd en het is daarmee weer volledig klaar voor jarenlang genieten van hoogstaand theater!

Het HOFtheater beschikt over een bijzondere ronde theaterzaal met 285 zitplaatsen waar u op intieme wijze van voorstellingen kunt genieten. Het wordt weleens het Carré van het oosten genoemd, en dat is niet voor niets!

Zaalverhuur in Hoftheater Raalte

Uw evenement in het theater? Huur dan een zaal in het Hoftheater Raalte. Er zijn vele mogelijkheden voor verschillende bijeenkomsten en congressen. Maar ook voor workshops, symposia, bedrijfsfeesten en dergelijke kunt bij het theater terecht voor een mooie unieke locatie.

Agenda

Het HOFtheater in Raalte heeft elk jaar weer een compleet nieuwe en veelzijdige programmering. Dit jaar kunt u er onder andere terecht voor leuke voorstellingen in de genres dans, toneel en cabaret. Voor ieder wat wils!

Contactgegevens HOFtheater Raalte

Voorhof 2 8102 MH Raalte
Telefoon: 0572 – 361 361

Website

Leuk om te lezen