In de kerstvakantie naar het theater 2017

Naar het theater met kerst 2014

Wat te doen in de kerstvakantie 2017? Naar het theater natuurlijk! Er zijn ook dit jaar verschillende leuke voorstellingen in deze periode te bekijken in de theaters. De hele maand staat in het teken van gezelligheid, vrienden en familie. De theaters zijn sfeervol aangekleed en bieden allerlei moois aan in de kerstvakantie. Hieronder hebben wij enkele leuke voorstellingen voor u uitgelicht, neem snel een kijkje!

FrommerKerst 2017

FrommerKerst 2017

Dit jaar viert Frommermann het kerstfeest met schrijver Tommy Wieringa (o.a. Joe Speedboot en Dit zijn de namen). Samen gaan zij op zoek naar de betekenis van kerst – een onderzoek dat zich afspeelt tussen licht en duisternis, tussen familievete en verzoening, tussen kerstmaal en eenzaamheid. Kerst, kortom, in al haar dubbelzinnigheid.

 

Een magische kerst met Op Sterk Water

Een magische kerst met Op Sterk Water

Kerst, “the most wonderful time of the year”! Of niet? Op Sterk Water neemt je deze kerst mee langs de meest herkenbare situaties in het “gezelligste” seizoen van het jaar. Met interactief decor, visuele gimmicks, vlijmscherpe humor, muzikale hoogstandjes, maar vooral: virtuoze improvisatie. Wakker het kerstgevoel dit jaar extra goed aan en beleef een magische kerst zoals je die nog nooit eerder hebt beleefd.

 

Fiddler on the Roof

Fiddler on the roof

Deze kerstvakantie nog te zien in het DeLaMar theater in Amsterdam. Na de vakantie gaat deze onwaarschijnlijk mooie voorstelling verder het land in. Dus mocht je de voorstelling nog in Amsterdam willen zien? Pak dan snel je kans en ga naar Fiddler on the roof!

 

 

Toms Magische Speelgoedwinkel

toms magische speelgoedwinkel

Met Toms Magische Speelgoedwinkel brengt I&L Entertainment haar derde familiemusical in de Nederlandse theaters. Een oorspronkelijke voorstelling die geschreven is om de fantasie van het publiek te prikkelen en hun vergeten dromen, als vliegen of in het bezit zijn van superkrachten, te herbeleven. Een avontuurlijke voorstelling vol magie, humor en een theaterbelevenis voor de hele familie.

[rwp-review id="0"]

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link