Jon van Eerd’s Pretpakhuis

Jon van Eerd's Pretpakhuis

Jon van Eerd’s Pretpakhuis is het productiehuis van Jon van Eerd en zijn echtgenoot Ton Fiere. De organisatie concentreert zich op de productie van de komedies van Jon van Eerd en eventueel nog andere stukken. Begin 2015 werd bekend gemaakt dat Van Eerd zelf aan de slag wilde, waarna hij theaterproducent Rick Engelkes verliet.

Jon van Eerd’s Pretpakhuis

De oprichting van Jon van Eerd’s Pretpakhuis markeert ook het 30-jarig samenzijn van Van Eerd en zijn echtgenoot. “Door de jaren heen hebben we een groep mensen om ons heen verzameld met wie het heel fijn samenwerken is”, legt Van Eerd uit. “We hebben geen verborgen agenda’s voor elkaar, alle neuzen staan dezelfde kant op. Het voelt als een fijne, nieuwe stap om voortaan alles in eigen hand te hebben.”

Ton Fiere is zakelijk leider van Jon van Eerd’s Pretpakhuis. Eerder was hij onder andere directeur van M-Lab. Lesley Pols is verantwoordelijk voor alle productionele zaken. Jon van Eerd is naast acteur en schrijver  verantwoordelijk voor de artistieke keuzes die gemaakt worden binnen Jon van Eerd’s Pretpakhuis.

Producties Het Pretpakhuis

Deze producties zijn altijd door het hele land in vele theaters in Nederland te zien.

Contactgegevens Het Pretpakhuis

M Dotingalaan 117
1381 GA Weesp