Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Harrie Babba

Harrie Babba

Harrie Babba, bent u er klaar voor? Het beste medicijn tegen sleur, alledaagse monotone verveling! Een gegarandeerde kuur tegen verdriet, kommer en kwel!

Harrie Babba

Een remedie tegen getob, chagrijn en drama! Mogelijke bijwerkingen: buikpijn en/of (van het lachen) en onbestemde blauwe plekken op het bovenbeen (van de buurman die u maar bleef slaan).

In HarrieBabba wordt het Harrie Vermeulen wel erg moeilijk gemaakt als hij als geest uit de lamp moet gehoorzamen aan elke willekeurige gek die hem uit de lamp tovert.
Harrie wordt heen en weer geslingerd tussen hilarische misverstanden en dolkomische verwikkelingen. Met zijn gierende capriolen, unieke timing en zijn weergaloze humor weet Jon van Eerd als vanouds het dak van het theater af te blazen.

Jon van Eerd Harrie BabbaIn “HarrieBabba” slingert Jon van Eerd zijn medespelers en zijn publiek op zijn eigen, unieke manier door een wirwar van dolkomische verwikkelingen, gierende kapriolen en hilarische misverstanden.

 

Cast Harrie Babba

In deze doldwaze komedie spelen;

https://www.youtube.com/watch?v=5_Z3z3Fdko4

Meer over Harrie Babba

Recensie Harrie Babba

Wij zijn bij deze hilarische klucht geweest in Theater Sneek. Benieuwd naar ons verhaal?

Lees onze recensie over de voorstelling Harrie Babba

PretpakhuisPretpakhuis

Het pretpakhuis concentreert zich op het produceren van de komedie’s van Jon van Eerd. Naast Jon van Eerd zijn ook Caroline Frerichs en Lesley Pols betrokken.

Lees meer over het Pretpakhuis

Op deze pagina van Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop. 

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.