Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Harrie let op de kleintjes

Harrie let op de kleintjes

In de nieuwste komedie van Het Pretpakhuis kruipt Jon van Eerd weer in de huid van Harrie Vermeulen in de komedie Harrie let op de kleintjes.

 

 

 

Harrie let op de Kleintjes

Harrie Vermeulen is terug! Harrie klaagt speen en been als hij moet babysitten. Gevangen tussen beertjes en kleertjes, broekjes en doekjes, papjes en lapjes maakt hij er weer een enorme puinhoop van. En wat als de baby’s zijn verdwenen?

De inmiddels zo vertrouwde hilarische avonden met Jon van Eerd worden dit jaar overtroffen. Hij is de onbetwiste koning van de humor. Gierend grappig, dwaas en hartveroverend. Als je denkt ‘het kan niet gekker’ vliegt Harrie om de hoek, pakt je bij je lach-lurven en slingert je langs een kermis van onbetaalbaar kolderieke, dolkomische situaties. Reken op zuurstoftekort want het wordt een avond onvergetelijk lachen!

Cast Harrie let op de kleintjes

In deze productie spelen onder andere;

Pretpakhuis

Pretpakhuis

Jon van Eerd richtte in 2015 met Ton Fiere een nieuw productiehuis voor toneelstukken op genaamd Pretpakhuis. De acteur stelde dat het “als een fijne, nieuwe stap voelde om voortaan alles in eigen hand te hebben.

Lees meer over het Pretpakhuis

Bron: Het Pretpakhuis

Speellijst Harrie let op de kleintjes

Deze voorstelling is afgelopen.

 

 

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

Op deze pagina van Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop. 

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.