Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Kerst Sing-a-long met Cor Bakker

Kerst Sing-a-long met Cor Bakker

Wat is er nu hartverwarmender met Kerst dan samenkomen en al die mooie Kerst-liederen meezingen met een koor, een fantastisch combo en solisten van wereldklasse? Als er één manier is om warmte en verbondenheid te voelen aan het einde van het jaar, dan is het wel met samen zingen. En Kerst-repertoire leent zich daar bij uitstek voor.

Kerst Sing-a-long met Cor Bakker

Cor Bakker zal samen met zijn eigen trio, het Amsterdams Zwanenkoor en de solisten Karin Bloemen, Fay Claassen en Humphrey Campbell en met presentatie van Jacques Klöters een drietal Kerstconcerten geven in de prachtige Westerkerk, Amsterdam en in de Cultuurkoepel, Heiloo.

Cor Bakker: “Kerst vind ik misschien wel de mooiste tijd van het jaar. Kerstmuziek heeft een speciale plek in mijn hart; er zijn zoveel schitterende liedjes!”

Speeldata

Westerkerk, Amsterdam
donderdag 21 december, 20.15 uur

De Cultuurkoepel, Heiloo
vrijdag 22 december, 15.00 uur

De Cultuurkoepel, Heiloo
vrijdag 22 december, 20.30 uur

Leuk om te lezen

Op deze pagina van Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop. 

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.