Cultuurkoepel Heiloo

Landgoed Willibrordus, Kennemerstraatweg 464, 1851 NG Heiloo | 072 2100104 | Google maps

Cultuurkoepel Heiloo

De Cultuurkoepel Heiloo is met de Kleine Kapel, de Freudzaal, de Rabo Refter en het evenemententerrein een bijzondere locatie voor allerhande vieringen.

‘Alles heeft zijn uur; alle dingen onder de hemel hebben hun tijd’.

Dit zijn woorden van voormalig broederoverste Theo van den Boer bij de opening van de Cultuurkoepel Heiloo in september 2014, na een omvangrijke renovatie en herinrichting.

De Cultuurkoepel klaar voor een nieuwe toekomst

De zaal is in de korte tijd van haar bestaan al populair geraakt door de programmering en het gebruik door derden voor congressen, presentaties en bedrijfs- evenementen.

De geschiedenis van de koepel en de ook nog actuele betekenis van het landgoed zijn van invloed op de eigen programmering. Evenzo wijst het gebouw een weg. De zaal is imposant door haar hoogte, de schitterende lichtinval door de enorme glas-in-lood-ramen, vol met verhalen. En zeker ook door de ronde vorm en het grote podium, voorheen altaar. De nadruk ligt op muziek, maar ook literatuur, theater, dans en beeldende kunst komen aan bod. De zaal is uiteraard ook interessant en gastvrij beschikbaar voor allerhande organisaties, cultureel en niet-cultureel.

Verhuur Cultuurkoepel Heiloo

In de regio onderscheidt de Cultuurkoepel zich door haar formaat, vorm, sfeer en ontvangstmogelijkheden, inclusief ruime gratis parkeerfaciliteit. Het pand heeft de kenmerkende bouwstijl van de jaren dertig van de vorige eeuw. De capaciteit is 500 bezoekers.

De Cultuurkoepel is geschikt voor congressen, seminars, presentaties, bedrijfsfeesten, concerten, tv en film opnames, exposities, etc. Er zijn verschillende voorzieningen aanwezig. Daarnaast faciliteren wij het inhuren van diverse materialen, zoals marktkramen, extra tafels en stoelen, extra geluid & lichtapparatuur, etc. Naast de Cultuurkoepel zijn diverse satelliet ruimten beschikbaar, voor workshops, lezingen, etc.

Bron: CultuurkoepelHeiloo.nl

Agenda Cultuurkoepel Heiloo

In Cultuurkoepel Heiloo kan het publiek terecht voor verschillende voorstellingen, van cabaret tot muziek. Bekijk snel de agenda voor de gehele programmering.

Contactgegevens Cultuurkoepel Heiloo

Landgoed Willibrordus
Kennemerstraatweg 464
1851 NG Heiloo
Tel. 072 2100104
[email protected]

Website

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.