Kwatta

Kwatta

Theatergroep Kwatta is het professionele jeugdtheatergezelschap van Gelderland, gevestigd in Theater Het Badhuis. Schrijver en regisseur Josee Hussaarts is de artistiek leider van Theatergroep Kwatta.

Kwatta maakt toegankelijk én eigenzinnig jeugdtheater voor kinderen in binnen- en buitenland en voor iedereen die het lef heeft om met verbazing om zich heen te kijken. Kwatta verbindt en maakt los.

Toegankelijk: voor een voorstelling van Kwatta mag je soms best op je tenen staan, maar hij gaat nooit over je hoofd.
Eigenzinnig: Kwatta vindt nooit iets kinderachtig en neemt niets als vanzelfsprekend aan.
Verbindt: Kwatta verbindt kunstdisciplines, mensen, plekken en ideeën.
Maakt los: met iedere voorstelling breekt Kwatta een lans voor de verwondering.

Avontuurlijk en toegankelijk jeugdtheatergezelschap uit Nijmegen die met beide benen in de wereld staat.

Klik hier voor meer informatie over Kwatta.

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.