Liesbeth List en Thérèse Steinmetz in Vive La France2

Liesbeth List en Thérèse Steinmetz komen samen éénmalig in Vive La France2. Deze bijzondere samenwerking is eenmalig te zien in DeLaMar Theater.

Liesbeth List en Thérèse Steinmetz éénmalig in Vive la France 2

Het theaterconcert Vive la France 2 krijgt op donderdag 8 juni 2017 in DeLaMar Theater in Amsterdam twee grote vedettes te gast. Zowel Liesbeth List als Thérèse Steinmetz zullen deze avond de cast van Vive la France 2, tijdens de laatste voorstelling van de tournee, versterken.

Het eerste deel van dit theaterconcert was in 2015 in de Nederlandse theaters te zien en werd door publiek en pers lovend ontvangen. Dit deed de producenten besluiten een vervolg te brengen. Het publiek wordt getrakteerd op hoogtepunten uit zo’n zestig jaar Franse chansons. De van oorsprong Franse zanger Philippe Elan, Renée van Wegberg en Rolf Koster zingen vanaf maart 2017 iedere avond de grootste Franse chansons en staan op 8 juni naast de vedettes Liesbeth en Thérèse.

Lees meer over Vive la France 2

DommelGraaf & Cornelissen Entertainment

Artistiek producent Hans Cornelissen van DommelGraaf & Cornelissen Entertainment zegt: ‘Tijdens een gesprek met de directie van het DeLaMar Theater is het idee ontstaan voor deze speciale ‘dernière’ van Vive la France 2. Liesbeth List (74) en Thérèse Steinmetz zijn beiden grote pleitbezorgsters van het Franse lied.’Liesbeth maakte furore met haar vertolkingen van het repertoire van Brel en Piaf. Ook was ze in de jaren zeventig met regelmaat op de Franse televisie te zien. De 83-jarige Thérèse Steinmetz zong aan het begin van haar veelzijdige carrière al in de Franse taal. In 1997 verhuisde ze naar Cannes waar ze een galerie startte. Onlangs heeft ze menigeen verrast met een ‘comeback’ met een theaterprogramma en de cd Amsterdam – Parijs heen en weer, met Philippe Elan.’

‘Saillant detail is dat Liesbeth List op deze unieke avond samen met Renée van Wegberg op het podium staat,’ laat Cornelissen weten. ‘Vanaf volgend jaar oktober vertolkt Van Wegberg de rol van Liesbeth in de gelijknamige musical. Een duet door de twee dames is dan ook te verwachten.’

Lees meer over de voorstelling Liesbeth

Bron: Dommelgraaf & Cornelissen

Liesbeth List en Thérèse Steinmetz in Vive La France2