Message In A Bottle

Message In A Bottle

De spectaculaire danstheatershow Message In A Bottle, met de grootste hits van Sting, komt naar Nederland. Vanaf 7 november is deze energieke dansshow, waarin maar liefst 32 dansers op het toneel staan, te zien in Amsterdam, Rotterdam, Breda, Heerlen en Groningen.

Message In A Bottle

Message In A Bottle is het nieuwste meesterwerk van choreograaf Kate Prince. Samen met Sting heeft zij een aangrijpende dansshow gemaakt over een familie die op de vlucht slaat omdat er een burgeroorlog uitbreekt in hun land. We volgen het verhaal van drie broers en zussen die worden geconfronteerd met onmogelijke keuzes om te overleven. Ze verlaten hun vaderland, raken van elkaar gescheiden en ondernemen individueel een gevaarlijke reis naar een veiligere plek.
Geïnspireerd door de indringende muziek van Sting is Message In A Bottle een universeel verhaal over verlies, angst, overleven, hoop en liefde.

‘Het is geen musical, geen concert, maar een internationale theatershow vol dans en de prachtige, tijdloze muziek van Sting,’ zegt Ruud de Graaf van DG Theater. ‘Met ook nog eens een mooi verhaal van deze tijd. Een verhaal dat bedacht is, maar ook werkelijkheid kan zijn. In een wereld waarin steeds meer mensen op de vlucht zijn, gaat de aandacht vaak uit naar de politieke kant en ‘vergeten’ we de mens. Hoe zij de verschrikkingen van een oorlog beleven, wordt op een fantastische manier door de dansers uitgebeeld. Uiteraard met de iconische muziek van Sting.’

De Engelse producenten Sadler Wells en Universal Music werken voor de tournee in Nederland samen met DG Theater.

Speelijst Message In A Bottle

DG Theater is trots dat Message In A Bottle na de wereldpremière in Londen, gevolgd door Zurich, nu ook in vijf grote Nederlandse steden te zien zal zijn. De première is op 9 november in DeLaMar Theater in Amsterdam.

Maar liefst 28 hits van Sting, die zeventien keer een Grammy heeft gewonnen, zijn te horen in de enerverende danstheatershow Message In A Bottle.

Op een adembenemende choreografie van Kate Prince laat het zeer talentvolle dansgezelschap een spannende mix van verschillende stijlen zien. En wordt er op de grootste hits van Sting gedanst, waaronder Roxanne, Every Breath You Take, Walking on the Moon, Fields of Gold, Englishman in New York, Shape of My Heart en uiteraard Message in A Bottle.

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.