Mijn man begrijpt me niet

Mijn man begrijpt me niet

Leef ik met de ideale man (of vrouw)? Moet ik echt mantelzorg verlenen aan mijn irritante schoonmoeder? Is dit eigenlijk alles? Zal ik op Second Love of Tinder gaan? Hoe houd ik mijn seksleven spannend? En trek ik die tweede fles wijn nog open of niet?

Mijn man begrijpt me niet

Zomaar wat intieme vragen van drie vrouwen die elkaar leren kennen bij de cursus ‘Help, mijn man begrijpt me niet’. Want wordt het niet eens tijd dat hun dromen uitkomen? En moeten ze daar zélf actie voor ondernemen of valt er nog wat af te schuiven?
Wat volgt is een hilarische identiteits-APK met ontboezemingen waarvan de gevolgen niet zijn te overzien.

Een hilarische komedie vol herkenbare situaties. Bomvol zwarte humor, vrouwen-onder-elkaar-grappen, vriendschap en ontroering.

Cast Mijn man begrijpt me niet

De rollen in de voorstelling Mijn man begrijpt me niet worden gespeeld door drie fantastische actrices, Anouk Maas, Victoria Koblenko en Tanja Jess.

Speellijst Mijn man begrijpt me niet

Koop nu kaarten voor deze feelgood komedie met herkenbare situaties. 

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

Leuk om te lezen