Munttheater Weert

Collegeplein 3, 6001 HN Weert | 0495 513 575 | Google maps

Munttheater Weert

Het Munttheater in Weert, uitermate geschikt voor seminars, congressen, vergaderingen en zakelijke presentaties. De diversiteit van het Munttheater leent zich uitstekend voor talloze evenementen.

Mogelijkheden in het theater

Van kleine tot grote evenementen. Het Munttheater in Weert beschikt naast de intieme theaterzaal over een stijlvolle foyer en diverse sfeervolle vergaderruimtes. Alle medewerkers van het Munttheater in Weert zetten graag hun ervaring en creativiteit in om samen met u een passende invulling te geven aan uw evenement.

Bedrijfsfeesten, diner of buffet in het Munttheater

Het Munttheater heeft in de intieme zaal een capaciteit van maximaal 450 stoelen. Op welke plek u in de zaal ook zit, u heeft altijd goed zicht op het podium. De sfeervolle foyer van het Munttheater is een culturele ontmoetingsplaats waar bezoekers elkaar vinden voor een praatje en een drankje. De foyer is ook een uitstekende keuze voor een bedrijfsfeest, diner of buffet. De ruimte kan omgetoverd worden in de door u gewenste sfeer. Van achtergrondmuziek tot feestband, voor muzikale omlijsting draaien wij onze hand niet om, het kan volledig voor u worden georganiseerd.

Het Munttheater staat voor kwaliteit. Voor, op en achter het podium begeleiden vakbekwame technici uw congres of feest. Al uw wensen voeren zij technisch uit of het nu gaat om een professionele beamer-presentatie, spotlights, geluidstechnieken, draadloze apparatuur van headset tot internet. Het Munttheater beschikt over up-to-date apparatuur.

Agenda Munttheater

In het Munttheater vindt de echte theaterliefhebber wat hij zoekt, geniet van een mooi toneelstuk, een leuke musical, grappige cabaretvoorstelling of indrukwekkende opera.

Contactgegevens Munttheater Weert

Collegeplein 3 6001 HN Weert
Telefoon: 0495 – 513575
E-mail: [email protected]

Website

Leuk om te lezen

Op deze pagina van Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop. 

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.