Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Musical Aladdin

Musical Aladdin

De musical Aladdin is een musical welke gebaseerd is op de gelijknamige Disney-animatiefilm uit 1992. De musical Aladdin is een prachtig verhaal en geschikt voor het hele gezin.

Aladdin de Musical

Ontdek in een hele nieuwe wereld in het tijdloze verhaal van Aladdin. De voorstelling is een spannende productie vol onvergetelijke schoonheid, magie, komedie, zang. Kortom Aladdin is een adembenemend spektakel. Beleef ook de buitengewone theatrale gebeurtenis waarbij één lamp en drie wensen de mogelijkheden oneindig maken ….

Lees meer over het verhaal en de musical Aladdin

Aladdin de Musical tour

De musical Aladdin reist langs meerdere landen waaronder;

  • Broadway
  • London
  • Hamburg
Lees hier alle informatie over de tour en waar de musical Aladdin speelt!

Musical Aladdin Nederland

Ben je klaar voor het wereldberoemde verhaal uit Duizend-en-één-nacht? Ga dan naar Disney’s Aladdin in het AFAS Circustheater Scheveningen. De grote Broadway musical over de charmante straatdief Aladdin en de prachtige prinses Jasmine is al jaren een daverend succes in internationale theaters. Een wervelende show vol humor, kleurrijke kostuums en special effects die de harten gaat stelen van het Nederlandse publiek.

Spring op het vliegende tapijt en ga mee met Aladdin op avontuur in een heel nieuwe wereld. Het wordt een rit om nooit te vergeten. In een duizelingwekkend tempo word je meegenomen in het overweldigende verhaal over romantiek, vriendschap en verraad. Componist en achtvoudig Oscarwinnaar Alan Menken schreef de beroemde muziek met hits zoals ‘A Whole New World’, Friend Like Me’ en ‘Arabian Nights’.

Cast Aladdin Nederland

Jonathan Vroege, Keoma Aidhen en Stanley Burleson kruipen in de huid van Aladdin, Jasmine en de Geest.

Jonathan Vroege kruipt in de hoofdrol van Aladdin, Stanley Burleson wordt de iconische Geest in de lamp met een vlotte babbel en Keoma Aidhen speelt Jasmine.

Andere cast leden zijn;

  • Roberto de Groot – Jafar
  • Darren van der Lek – Iago
  • Jermaine Faber, Dave Rijnders en Florian Avoux – Boeventrio Kassim, Omar en Babkak.

Speellijst Aladdin de musical

Het magische verhaal Aladdin en de betoverende muziek is een musical waar iedereen ogen en oren te kort komt is exclusief te zien in het AFAS Circustheater.

Bekijk de speellijst van Aladdin de musical in Nederland.

 

Bron: Stage Entertainment

Leuk om te lezen