Theater Amsterdam – theaters

De hoofdstad van Nederland, in de provincie Noord Holland, en qua inwonersaantal de grootste gemeente van Nederland. Amsterdam heeft naast vele culturele bezienswaardigheden, zoals het Rijksmuseum, Stedelijk museum, het Anne Frank huis, Artis ook een bruisend uitgaansleven.

CC Amstel is een theater en cultureel clubhuis in de Amsterdamse Pijp. De activiteiten - in totaal 200

Page 1 of 3 123

Op zoek naar een theater in plaats of stad?

Bekijk ook theaters in andere plaatsen in Noord-Holland: Alkmaar, Amstelveen, Beverwijk, Bovenkarspel, Den Helder, Den Oever, Diemen, Haarlem, Heemskerk, Heiloo, Hoofddorp, Hoorn, IJmuiden, Medemblik, Purmerend, Schagen, Weesp, Wormer en Zaandam. Of bekijk alle theaters in Noord-Holland.

Theater Amsterdam

Een avond naar het theater in Amsterdam is populair. Naar het theater in Amsterdam is een ware beleving en er zijn in Amsterdam vele theaters en schouwburgen te bezoeken.

Theater Amsterdam – DeLaMar theater

theater amsterdam delamarHet DeLaMar theater Amsterdam ligt midden in het centrum van de hoofdstad. Het theater heeft een lange historie. Al heel veel grote namen hebben gespeeld in dit theater in Amsterdam. Het DeLaMar theater heeft twee zalen en zo’n 1.500 stoelen. De programmering van het theater is doorgaans theatervoorstellingen in de categorie: toneel voorstellingen, cabaret voorstellingen en musicals.

Het theater in Amsterdam is door Joop van den Ende, van o.a. Stage Entertainment en VanDenEnde Foundation, compleet verbouwd. Lees meer over het DeLaMar theater.

Koninklijk Theater Carre

theater amsterdam carreTheater Carre is een koninklijk theater, gelegen aan de Amstel in Amsterdam. Het theater in Amsterdam kent een rijke traditie voor grote theatervoorstellingen. Zo werd eind jaren tachtig de grote musical Cats naar het koninklijk theater Carre gehaald. Deze musical was het begin van een stijgende populariteit van musicals in Nederland.

Naast musical voorstellingen zijn er in Carre geregeld popconcerten, muziek voorstellingen, toneel voorstellingen en cabaret voorstellingen. Lees meer over het Koninklijk Theater Carre.

Stadsschouwburg Amsterdam

theater amsterdam stadsschouwburgDe stadsschouwburg is gelegen aan het welbekende Leidseplein in Amsterdam. De schouwburg kent twee zalen: de Grote Zaal en de Rabozaal. Naast de vele voorstellingen wordt de schouwburg ook gebruikt voor huldigingen van Ajax. Vandaar dat het complex ook een “Ajax foyer” en een Ajax terras kent. Lees meer over de stadsschouwburg in Amsterdam.
BOEK EEN THEATER

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering. Boek een theater!

BEST BEOORDEELD IN N-HOLLAND

THEATERNIEUWS

NIEUWS VOORSTELLINGEN

<script type="text/javascript" src="https://media.wiki-media.nl/show.php?id=998"></script>