Muziektheaterspektakel Veenbrand zoekt acteurs

Stichting Veenbrand zoekt voor muziektheaterspektakel Veenbrand enthousiaste en talentvolle acteurs. Zowel mannen als vrouwen komen in aanmerking om mee te doen aan deze bijzondere voorstelling.

Het betreft een professionele, semiprofessionele en goede amateur acteurs vanaf 16 jaar en ouder die een rol/bijrol willen vervullen in Veenbrand. Het gaat om een aantal rollen in verschillende leeftijden. De repetities beginnen vanaf mei 2020 onder leiding van regisseur Jeroen Lopes Cardozo. De première vindt plaats op 26 juni 2020. 

Over Veenbrand

In de zomer van 2020 wordt het Rensenpark een park vol verhalen, muziek, theater en spektakel. Dan strijkt Veenbrand neer in dit prachtige decor vol natuur en historie. Op en rond de Savanne wordt het publiek meegevoerd in de verhalen van drie hoofdpersonen. Verhalen met herkenbare dilemma’s én vuur, want het smeult onder de grond.

Audities 

De eerste ronde audities staan gepland op woensdag 18 december 2019.
Locatie audities: Rensenpark, Hoofdstraat 18 in Emmen.

Schrijf je in door te mailen naar auditieveenbrandtheater@gmail.com. Voeg een CV toe met je relevante ervaring, persoonlijke gegevens, contactgegevens en je lengte. Daarnaast ook zeker een recente foto van jezelf apart als bijlage (.jpg of .png). Inschrijven kan tot en met 12 december 2019. De opgelegde nummers en tekst worden met de uitnodiging bezorgd.

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link