Muzikale voorstelling met Francis van Broekhuizen en Dominic Seldis

Francis van Broekhuizen en Dominic Seldi

De populaire Francis van Broekhuizen en de charmante en Britse contrabassist Dominic Seldis gaan samen de Nederlandse theaters in.

Francis van Broekhuizen en Dominic Seldis

De populaire en hilarische sopraan Francis van Broekhuizen en de charmante en grappige Britse contrabassist Dominic Seldis gaan dit voorjaar samen de Nederlandse theaters in met hun eerste voorstelling The Francis & Dominic Show. Van 15 maart t/m 30 juni 2023 brengt het duo een vermakelijke muzikale show vol glitter en glamour, waarin het publiek een kijkje krijgt in het backstage leven van klassieke supersterren en kan genieten van een verbluffend concert.

The Francis & Dominic Show gaat op 19 maart in première in Amare in Den Haag.

The Francis & Dominic Show

The Francis & Dominic Show zit vol met persoonlijke verhalen, populaire muziek, liedjes en publieksparticipatie. Verhalen over opera, dirigeren, grote orkesten en wie de meeste BN’ers in zijn telefoon heeft staan, passeren de revue. Via hun favoriete muziek leert het publiek de andere kant kennen van deze geliefde klassieke musici! En zoals te verwachten bij deze twee personalities wordt het aan elkaar gesmeed met veel humor.

Francis van Broekhuizen en Dominic Seldis zien hun samenwerking helemaal zitten: “We kunnen niet wachten om samen op het podium te staan. Het wordt zó leuk dat we maar hopen dat we de show doorkomen zonder te veel te lachen.”

The Francis & Dominic Show is van maart tot en met juni te zien door het hele land. De regie en staging is in handen van Nick Fleuren en Frank Beurskens.

Lees meer over de The Francis and Dominic show

Leuk om te lezen

Francis van Broekhuizen en Dominic Seldi