Nederpop All Stars brengen Nederpop 2000

De Nederpop All Stars, die zelf al jaren met verschillende nummers in de Top 2000 staan, brengen aankomend theaterseizoen een selectie uit de “lijst der lijsten”. Tijdens deze show met legendarische hits wordt de band aangevuld met gastmuzikanten waardoor de nummers nóg meer cachet en energie krijgen.

De Nederpop All Stars bestaan uit Sander van Herk, Erik de Nood, Collin Hoeve, Luc de Bruin en Robert Kramers. Ze toeren van september t/m mei 2025 door Nederlandse theaters.

Nederpop 2000

Laat je betoveren door de onvergetelijke klanken van Nederpop 2000, live uitgevoerd door de Nederpop All Stars! Deze unieke ervaring neemt je mee op een muzikale reis door de tijd, waarbij de tijdloze hits uit de Nederlandse popscene in het theater opnieuw tot leven worden gebracht.

Dompel jezelf onder in een show van puur plezier en herbeleef de muziek die de harten van generaties heeft veroverd. De Nederpop 2000 wordt een avond die je niet snel zult vergeten. Pak je kans om de Nederpop All Stars te zien zoals je ze nog nooit eerder hebt gezien en beleef een magische avond vol muziek, emotie en onvergetelijke herinneringen. Mis deze unieke voorstelling niet!

Nederpop All Stars

Muzikanten Collin Hoeve (zang), Luc de Bruin (drums), Sander van Herk (gitaar), Robert Kramers (bas) en Erik de Nood (toetsen) maken deel uit van de band Nederpop All Stars. Samen zijn ze goed voor bijna tien Top 2000 noteringen, en staan garant voor een avond onvervalst meezingen met de grootste Nederpop hits. Denk bijvoorbeeld aan hits zoals België, Vriendschap, Stiekem Gedanst, Suzanne, Laat me / Vivre en De Bom. Die tijden herleven met een optreden van de Nederpop All Stars, een band van door de wol geverfde muzikanten, die hun sporen in de Nederpop ruimschoots hebben verdiend.

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.