Naar het theater met Vaderdag 2018

Naar het theater met Vaderdag 2018

Naar het theater met Vaderdag 2018, dat is toch een geniaal idee! Zoals elk jaar valt Vaderdag in 2018 ook weer op een zondag, een perfecte dag om gezellig samen naar het theater te gaan. Dat is toch origineler dan weer ontbijt op bed of een etentje? Gelukkig zijn er op Vaderdag 2018 verschillende voorstellingen te bekijken door het hele land, bekijk hieronder een aantal leuke voorstellingen uitgelicht.

Wanneer is het Vaderdag 2018?

Vaderdag valt elk jaar op de derde zondag van juni. Vaderdag 2018 vindt plaats op zondag 17 juni.

Romeinse Tragedies – Toneelgroep Amsterdam

In Carré Amsterdam staat op Vaderdag 2018 de voorstelling Romeinse Tragedies van Toneelgroep Amsterdam op de planken. De voorstelling kreeg al juichende recensies van de wereldpers, en dat is niet voor niets. De topcast met onder andere Eelco Smits en Gijs Scholten van Aschat laat u geen moment vervelen in deze bijna zes uur (!) durende voorstelling! Tijdens deze voorstelling beweegt het publiek zich vrij door Carré, kan het tussen de acteurs gaan zitten, een hapje eten of een drankje drinken op het toneel en live reageren via social media. Drie stukken van Shakespeare aaneengesmeed tot een avondvullend spektakel over het politieke bedrijf. Deze voorstelling zult u niet snel vergeten!

Ronald Snijders & Pieter Jouke – De Staat van Verwarring

Op Vaderdag 2018 staan in De Kleine Komedie cabaretiers Pieter Jouke en Ronald Snijders met hun show ‘De Staat van Verwarring’. Snijders en Jouke zijn de gastheren van deze speciale anti-talkshow in het theater. Lang geleden was de gelijknamige late night show te zien bij de VPRO. Tijdens de voorstelling zijn er onder andere twee interessante interview-gasten, live chat-gesprekken met wildvreemden, neologismen van de Alfabetweter, ontregelende filmpjes en nog veel meer. Deze show laat u ongetwijfeld achter in een staat van verwarring…

Selma Ann Louis

In Selma Ann Louis komen jeugdvrienden Selma, Annegien en Louis elkaar na een lange tijd weer tegen. Ze besluiten om de reis die ze na hun eindexamen maakten over te doen. Daarbij raken ze echter betrokken bij een schietpartij. Uiteraard proberen ze uit handen van de politie te blijven, maar door hun pogingen dit voor elkaar te krijgen raken ze steeds verder in de problemen. Een hilarische aanrader om naar het theater te gaan met Vaderdag 2018. Op deze dag te zien in het Wilminktheater in Enschede.

Andere theatervoorstellingen met Vaderdag 2018?

Zijn de genoemde voorstellingen niet in de buurt of heeft u zin in wat anders? Er zijn gelukkig mogelijkheden genoeg, neem gauw een kijkje bij al onze theatervoorstellingen!

Leuk om te lezen