Naar theater met kerst 2013

Naar theater met kerst 2013

Naar theater met kerst 2013

Veel mensen vinden kerst de mooiste tijd van het jaar. Het is dé periode bij uitstek om gezellig met familie of vrienden bij elkaar te komen. Heerlijk samen eten, een gezellige kerstwandeling of misschien wel naar het theater? Verschillende theaters in Nederland hebben met kerst namelijk mooie voorstellingen geprogrammeerd waar u naar toe kunt. Er is een ruime keuze aan zang, cabaret, musical en dansvoorstellingen. Al de theaters doen hun uiterste best om hun bezoekers een avond met kerst te bezorgen om nooit te vergeten!

Kerst in het theater in Drenthe

Bij het gloednieuwe theater De Nieuwe Kolk in Assen kunt u tweede kerstdag genieten van het prachtige ballet Sleeping Beauty. Dit bekende sprookje wordt op prachtige wijze uitgebeeld door het St. Petersburg Balletgezelschap. Deze voorstelling bevat alle ingrediënten voor een voortreffelijke avond in het theater!

Kerst in het theater in Noord-Brabant

Bij theater De Speeldoos in Noord-Brabant kunt u op 19 december alvast in de kerstsferen komen met de voorstelling Brabantse kerst. Het trio Annelieke Merx, Cor Swanenberg en Henk Verhagen bezorgt u een voorstelling die de Brabantse gezelligheid en milde humor op perfecte wijze combineert. Het is een schitterende melange van humoristische kerstverhalen en -gedichten en eigentijdse kerstliedjes. ‘Kèrsemis’ is een feest van vrolijkheid bij dit trio!

Kerst in het theater in Utrecht

In Utrecht kunt u tijdens en rondom kerst ook terecht in verschillende theaters voor mooie voorstellingen. Wegens succes is de voorstelling Kerst met Kazàn in het Figi Hoteltheater verlengd. Alle leden van de magische familie Kazàn komen weer bijeen om u een spannende en onvergetelijke show te laten beleven. Het wordt weer een sfeervolle en sprookjesachtige voorstelling met illusies, muziek en véél humor. Deze show met kerst is geschikt voor de hele familie.

Op zoek naar een andere voorstelling in Utrecht? Wat dacht u bijvoorbeeld van:

• Ballet de Notenkraker door het St. Petersburg Ballet
• Kindervoorstelling Bijt-ie in je Bil (2+) door Ageeth de Haan
• Musical Jersey Boys

U ziet het, er is genoeg te doen in het theater met kerst!

Voorstellingen door heel Nederland

Dit is slechts een kleine greep uit het aanbod in de theaters met kerst. Zoekt u een kerstvoorstelling in een andere provincie?

Klik hieronder om naar de provincie van uw keuze te gaan.

DrentheGroningenFrieslandOverijsselGelderlandNoord-HollandZuid-HollandNoord-BrabantLimburgUtrechtZeelandFlevoland