Nieuwe audities Muziekspektakel Veenbrand

Stichting Veenbrand zoekt voor muziektheaterspektakel Veenbrand enthousiaste en talentvolle acteurs. Zowel mannen als vrouwen komen in aanmerking om mee te doen aan deze bijzondere voorstelling.

Het gaat om professionele, semiprofessionele en goede amateur acteurs vanaf 16 jaar en ouder die een rol/bijrol willen vervullen in Veenbrand. Het betreft een aantal rollen in verschillende leeftijden. De repetities beginnen vanaf mei onder leiding van regisseur Jeroen LopesCardozo. De première vindt plaats op 26 juni 2020.

Over Veenbrand

In de zomer van 2020 wordt het Rensenpark een park vol verhalen, muziek, theater en spektakel. Dan strijkt Veenbrand neer in dit prachtige decor vol natuur en historie. Op en rond de Savanne wordt het publiek meegevoerd in de verhalen van drie hoofdpersonen. Verhalen met herkenbare dilemma’s én vuur, want het smeult onder de grond.

Audities 

Datum: zaterdag 18 januari 2020.
Locatie: Rensenpark, Hoofdstraat 18 in Emmen.

Schrijf je in door te mailen naar [email protected]. Voeg een CV toe met je relevante ervaring, persoonlijke gegevens, contactgegevens en je lengte. Daarnaast ook zeker een recente foto van jezelf apart als bijlage (.jpg of .png). Inschrijven kan tot en met 12 januari 2019. De opgelegde nummers en tekst worden met de uitnodiging bezorgd.

Leuk om te lezen