Nieuwe musical Heerlijk Duurt Het Langst

Heerlijk Duurt Het Langst (Musical)

Vijftig jaar na de première in 1965 komt de meest succesvolle musical van Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink eindelijk terug in de Nederlandse theaters.

Humor, nostalgie en prachtige liedjes zijn de ingrediënten voor dit heerlijke muzikale verhaal over de dagelijkse beslommeringen van het echtpaar Marian en Ido en hun dochter Pinkie. Hij gaat vreemd met zijn secretaresse. Zij zet hem het huis uit en zoekt haar heil bij buurman Ton. Totdat Pinkie thuiskomt met Ali en haar ouders vertelt dat ze met hem naar Turkije zal emigreren. Het in onmin levende echtpaar doet verwoede pogingen dochterlief in Nederland te houden. En dat alles gesitueerd in de jaren zestig, een van de meest opmerkelijk decennia uit de afgelopen eeuw. Annie Schmidt op haar best!

Met ‘verrukkelijke’ evergreens als Op een mooie Pinksterdag, Kom Kees, Het is over en Zeur niet gezongen door een top cast! Wat dacht u van Lone van Roosendaal en Chris Tates.

Heerlijk duurt het langst is een productie van Dommelgraaf & Cornelissen en net als hun andere voorstellingen die dit theaterseizoen schitteren in de theaters van Nederland.

Speeldatum van za 17.01.2015 t/m zo 14.06.2015
Première Breda, zo 01.02.2015

Bron: Musical.nl