Nu al vijftigduizend kaarten verkocht voor Grease

Grease de musical

Vier maanden voor de première en er zijn nu al vijftigduizend kaarten verkocht! Grease gaat op 3 april 2023 in première.

Lees meer over de voorstelling Grease

Nu al vijftigduizend kaarten verkocht voor Grease

Ruim vier maanden voordat de musical Grease op 3 april 2023 in première gaat in het DeLaMar Theater in Amsterdam, heeft Albert Verlinde vandaag bekendgemaakt dat er voor deze musical inmiddels 50.000 kaarten zijn verkocht. ‘En dat terwijl nog niet bekend is wie de rollen van Danny en Sandy zullen gaan spelen,’ laat producent Albert Verlinde weten. ‘Dat is best uniek.’

Onbekend is dus nog wie de opvolgers van Jim Bakkum en Bettina Holwerda worden, die in het seizoen 2006-2007 de rollen van Danny en Sandy vertolkten. Wel is vandaag bekend geworden wie enkele andere rollen in de musical gaan spelen.

Cast Grease

Marjolijn Touw zal de schooldirecteur spelen, William Spaaij wordt Vince Fontaine, Esmée Dekker vertolkt de rol van Rizzo en Jonathan Vroege kruipt in de huid van Kenickie. Een cast waar de producenten enorm trots op zijn. Voor deze musical werkt hij opnieuw samen met Servé Hermans, die die de voorstelling gaat produceren. De choreografie is in handen van Daan Wijnands, die vijf keer een Musical Award voor choreografie heeft gewonnen.

Het decor van Grease wordt ontworpen door Joris van Veldhoven en de muzikale supervisie en de arrangementen zijn in handen van Ad van Dijk.

Op zoek naar Danny en Sandy

Vanaf 23 december is er bij AVROTROS op NPO 1 het televisieprogramma Op zoek naar Danny en Sandy te zien. Het is voor het eerst dat de talentenjacht twee kandidaten zoekt.

Na zeven afleveringen wordt dan bekend gemaakt wie de opvolgers van Jim Bakkum en Bettina Holwerda zullen zijn.

Première Grease de Musical

Grease gaat op 3 april in première in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

Voor meer informatie en kaartverkoop:www.greasemusical.nl

Leuk om te lezen