Openluchttheater Valkenburg

Plenkertstraat 51A, 6301 GL Valkenburg | 043 601 5044 | Google maps

Openluchttheater Valkenburg

Openluchttheater Valkenburg, de naam zegt het al. Open lucht. Een theatervoorstelling die zich buiten afspeelt. In het Zuid-Limburgse stadje Valkenburg vindt u zo’n openluchttheater.

Voorstellingen in het Openluchttheater

Openluchttheater Valkenburg wordt voornamelijk gebruikt voor een grote diversiteit aan uitvoeringen; toneelstukken, opera’s en operettes, musicals, kindervoorstellingen, popfestivals en diverse musici in verschillende disciplines.

Het theater ligt aan de Plenkerstraat op de noordhelling van de Cauberg.

Bezoekers

Het Openluchttheater heeft voor 800 bezoekers per voorstelling plaatsen beschikbaar. Telkens een uur voor aanvang van de voorstelling gaan de hekken van het openluchttheater open. Het theater is ontworpen in de vorm van een amfitheater, daardoor heb je overal goed zicht en gehoor. Het Grottheater heeft 120 zitplaatsen.

Bij binnenkomst kunt u een drankje drinken op het terras. Deze is in de pauze en vóór en na de voorstelling geopend.

Agenda Openluchttheater Valkenburg

Prachtige voorstellingen in de buitenlucht dat is waar u hier goed. Elk jaar vinden hier weer verschillende voorstellingen plaats in verschillende genres waaronder dans, popmuziek, klassieke muziek en jeugdtheater.

Helaas, er zijn geen video’s beschikbaar.

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Contactgegevens Openluchttheater Valkenburg

Plenkertstraat 51A 6301 GL Valkenburg
Telefoon: 043 – 6015044
E-mail: [email protected]

Website

Hoe beoordeel jij dit theater?

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.