Prijswinnende voorstellingen tijdens TF Jong

Prijswinnende voorstellingen tijdens TF Jong

Prijswinnende voorstellingen tijdens TF Jong
4 -------- (1 stem)
Beoordeling

De beste jeugdtheatervoorstellingen spelen nog een laatste keer tijdens TF Jong. Van 1-11 september presenteert TF Jong (als onderdeel van Het Nederlands Theater Festival) de beste jeugdtheatervoorstelling van het afgelopen seizoen. De winnaars van de Zilveren Krekels en Gouden Krekels zijn te zien en er speciale voorstellingen geprogrammeerd onder de naam: “de keuze van”. Het complete programma is vanaf heden bekend en de kaartverkoop start vandaag.

In de verschillende theaters: de Krakeling, de Meervaart, het Bijlmer Parktheater, Oostblok, Podium Mozaïek & Vondelpark Openluchttheater zijn diverse jeugdvoorstellingen te zien. Met op 11 september een afsluiting waarbij de Zilveren Krekels worden uitgereikt in de Krakeling en De Staat van het Jeugdtheater wordt uitgesproken door: Hildegard Draaijer (Artistiek directeur, DOX). Daarnaast zijn er natuurlijk volwassen voorstellingen door heel Amsterdam te bewonderen op het Nederlands Theater Festival en wordt het gehele festival afgesloten met: Het gala van het Nederlands theater.

Tijdens TF Jong zijn er verschillende theater hits te zien zoals: De Tantes (Gouden Krekel 2015 & Zapp theaterprijs 2015), In mijn hoofd ben ik een dun meisje (Zilveren Krekel 2016), Wij gaan op berenjacht (Zilveren Krekel 2016), AaiPet (Zilveren Krekel 2015), Bromance (Zilveren Krekel 2016), Bezoek voor Beer (Zilveren Krekel 2016), & Fallings Dreams (Zilveren Krekel 2016) te zien. Daarnaast zijn er speciale voorstellingen te zien zoals Jihad, de voorstelling & Kiemkracht en nog vele anderen.

Het complete TF Jong programma is te vinden op www.tfjong.nl

Voor meer informatie over het Nederlands Theater Festival en het volledige programma zie: www.tf.nl

Prijswinnende voorstellingen tijdens TF Jong
4 -------- (1 stem)
Beoordeling
Wat bezoekers vinden ... Wat vind je van dit artikel?
Sort by:

Be the first to leave a review.

Bevestigd
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Bekijk meer
{{ pageNumber+1 }}
Wat vind je van dit artikel?

Boek een theater

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering.

Boek een theater!

Voor theaters

Wilt u informatie over het plaatsen van uw theater, voorstelling of heeft u een klacht?

Bekijk de mogelijkheden
T: 0594-555013
E: administratie@caja-media.nl

 

 

Pin It on Pinterest

Deel pagina