Oostblok Amsterdam

Sajetplein 39, 1091 DB Amsterdam | 020 665 4568 | Google maps

Oostblok Amsterdam

Sinds begin 2014 zijn het Muiderpoorttheater en het Pleintheater in Amsterdam samen verder gegaan als Oostblok.

Theater Oostblok

Oostblok is nu één theater met twee vestigingen en een restaurant. Ook worden er regelmatig andere evenementen zoals debatten en literatuurvoorstellingen georganiseerd. De deuren van dit theater staan open voor jong en oud, voor mensen die al jaren naar het theater gaan en voor nieuwe gezichten.

De nadruk wordt gelegd op professionele podiumkunsten, literatuur en film. Zowel gevestigde namen als debutanten krijgen hier de ruimte om hun ding te doen. Kom zelf ook eens langs voor één van de mooie theatervoorstellingen in Oostblok!

Jeugd in het Oostblok

In Oostblok is er voor elk kind en voor elke leeftijd wel iets te beleven! Voor De aller-aller-kleinsten is er op zondagmiddag samen met de dansers en musici van Wonderland op een theatraal avontuur. Zo is er eens per maand op woensdag een Peuterochtend waar alles voorbij komt: Denk aan dansen, muziek, muziektheater, en toneel.

Tevens is er op de familiezondag dat iedere maand word georganiseerd verschillende spannende voorstellingen te zien. Ook kunnen kinderen theaterlessen volgen en is er een mogelijkheid voor de kinderen om hun feestje er te organiseren.

Nieuwsbrief het Oostblok

Het Oosblok voorziet de bezoekers graag van alle informatie. Wilt u op de hoogte gehouden worden van de laatste nieuwtjes van het theater? Schrijf u in!

Agenda Oostblok

Honderd dagen per jaar kunt u hier terecht voor allerhande voorstellingen. Onder andere theater, dans, muziek en jeugdtheater komen hier aan bod.

bekijk-de-programmering

 

 

Contactgegevens Oostblok

Sajetplein 39
1091DB Amsterdam
&
Tweede van Swindenstraat 26
1093 VS Amsterdam

Tel. kantoor:020-6654568
Tel. kassa: 020-6933380

E-mail: [email protected]

Website Oostblok

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.