Meervaart Theater Amsterdam

Meer en Vaart 300, 1068 LE Amsterdam | 0900 4107777 | Google maps

Meervaart Theater Amsterdam

Wanneer we het over een theater en een congrescentrum in een hebben, hebben we het natuurlijk over Theater de Meervaart in Amsterdam Nieuw-West.

Verschillende zalen

Theater de Meervaart beschikt over meerdere zalen waar u ongestoord kunt vergaderen, een receptie kunt houden of toneelvoorstellingen kunt bekijken.

Het gehele complex heeft een grote zaal met 800 zitplaatsen, dit wordt in Theater de Meervaart de Rode zaal genoemd. Een kleinere zaal met ruim 300 zitplaatsen wordt de blauwe zaal genoemd. Beide zalen worden zowel voor voorstellingen als congressen gebruikt. Daarnaast zijn er nog een aantal vergaderzalen waar u ongestoord kunt vergaderen.

Diversiteit

Theater de Meervaart ligt buiten het centrum van de stad en is tevens goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Jaarlijks worden er ca. 150 congressen in De Meervaart gehouden. Naast grote internationale meerdaagse bijeenkomsten biedt De Meervaart plaats aan presentaties, vergaderingen en bijeenkomsten van een halve dag.

Educatie

Kinderen uit Amsterdam Nieuw-West kunnen bij De Meervaart kennis maken met de verschillende podiumkunsten. Met uw school kunt u kiezen uit de verschillende genres en voor elke leeftijdsgroep bestaat er de mogelijkheid om een ontroerende, spannende of sprankelende voorstelling te komen bekijken.

Bij elke schoolvoorstelling wordt een educatief programma aangeboden dat op de school zelf wordt uitgevoerd. Sinds 2008 hebben zij ruim 13500 kinderen bereikt en wordt er steeds meer ervaring opgedaan in het ontwikkelen van educatieve programma’s rondom voorstellingen.

Agenda De Meervaart

De programmering bestaat uit ca. 300 voorstellingen per jaar: cabaret, muziek, toneel, show, wereldmuziek, dans, jeugd- en familievoorstellingen.

Contactgegevens

Meer en Vaart 300 1068 LE Amsterdam
Telefoon: 020 – 4107700
E-mail: [email protected]

Website

 

Leuk om te lezen

Op deze pagina van Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop. 

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.