Prismare Enschede

Roomweg 167d, 7523 BM Enschede | 053 475 7455 | Google maps

Prismare Enschede

Theater Prismare bevindt zich aan het begin van de Cultuurmijl, in het hart van de Enschedese wijk Roombeek. In een bijzondere en bruisende omgeving vindt u het knusse theater, met 250 zitplaatsen. Een intiem theater dus, op een unieke plek.

In Theater Prismare kunt u het hele seizoen genieten van betaalbaar TopTheater.

Divers aanbod bij Prismare

Het aanbod is zeer divers; van cabaret, revue en toneel tot concerten, muziektheater en kindervoorstellingen. Verschillende amateurgezelschappen maken geregeld gebruik van het sfeervolle theater.

Daarnaast vinden er ook regelmatig debatten en lezingen plaats. Naast de diverse theatervoorstellingen kunt u ook bij Theater Prismare workshops volgen. In het Workshopatelier bij Prismare is van alles te beleven. Schilderen, beeldhouwen, een prachtig boeket bloemen schikken of uw eigen sieraad maken. Onder deskundige begeleiding heeft u het zo onder de knie.

Kom dus gezellig workshoppen bij Prismare. Ook wanneer u op zoek bent naar een verrassend uitje, een volledig en op maat gesneden arrangement óf een spannende ontdekkingstocht, bent u in Roombeek Enschede aan het juiste adres, Cognit van Prismare is namelijk graag uw gastheer! Cognit verzorgt o.a. rondleidingen door Roombeek, maar ook fietstochten of spannende spellen door Roombeek.

Agenda

Zoals hierboven ook al benoemd, heeft Prismare een uitgebreid aanbod. Wilt u zelf het gehele aanbod zien? Dat kan! Wij hebben de agenda van het complete theaterseizoen voor u.

Contactgegevens Prismare Enschede

Roomweg 176 D 7523 BM Enschede
Telefoon: 053 – 475 745
E-mail: [email protected]

 Bezoek de website

Leuk om te lezen