Rabotheater Hengelo

Beursstraat 44, 7551 HV Hengelo | 074 255 6777 | Google maps

Rabotheater Hengelo

Het Rabotheater, gelegen in het centrum van Hengelo, is uitgerust met twee fraai vormgegeven en tevens uiterst functionele theaterzalen (327 en 880 zitplaatsen), een filmtheater (90 zitplaatsen), diverse vergaderzalen en ruime foyers.

Uitgebreid programma

Het uitgebreide programma van het Rabotheater biedt voor ieder wat wils. Zo heeft het Rabotheater diverse voorstellingen in dans, theater, toneel, muziek, cabaret, jeugd, opera en nog veel meer. Voor een gezellige avond of middagje uit zit u bij het Rabotheater in Hengelo aan het juiste adres.

Overige activiteiten

De schouwburg is een geschikte locatie voor informele bijeenkomsten als recepties, Nieuwjaarsborrels en personeelsfeesten. Maar ook voor vergaderingen, productpresentaties of congressen.

Het theater beschikt over zeer uiteenlopende zalen en foyers die ruimte bieden aan zowel kleine als grote groepen, van 10 tot 2.000 personen.

Brasserie So Nice

Brasserie So Nice is het café-restaurant van het Rabotheater, en de gehele week open! Maandag t/m vrijdag vanaf 08.30 uur voor een lekker ontbijtje en op zaterdag en zondag vanaf 16.00 uur. Voorafgaand en na afloop van de voorstellingen is de brasserie geopend.

Bezoekers kunnen genieten van een lekker hapje of drankje voordat de voorstelling begint en na de voorstelling uiteraard voor een gezellige nazit, vaak komen de artiesten dan ook even langs.

Agenda

Het Rabotheater in Hengelo heeft elk jaar weer een nieuwe, veelzijdige programmering. Van dans tot opera tot cabaret, elke theaterliefhebber kan hier z’n hart ophalen!

Helaas, er zijn geen video’s beschikbaar.

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Contactgegevens Rabotheater Hengelo

Beursstraat 44 7551 HV Hengelo
Telefoon: 074 – 255 67 77
E-mail: info@rabotheater.nl

Website

Hoe beoordeel jij dit theater?

[rwp-review id=”0″]

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link