REPETITIES DISNEY FROZEN IN VOLLE GANG

Stage Entertainment Nederlands deelt de eerste repetitiebeelden van de musical Disney FROZEN.

REPETITIES DISNEY FROZEN IN VOLLE GANG

De afgelopen weken heeft de cast, met onder meer Nienke Latten (Anna) & Vajèn van de Bosch (Elsa), onder leiding van het creatieve Disney team gerepeteerd in de studio’s van Stage Entertainment in Amsterdam. Deze week start de montageperiode in het theater waarbij alles samenkomt- van techniek tot decor en van licht tot de muziek. Vanaf 31 mei is de voorstelling te zien in het AFAS Circustheater Scheveningen en op 9 juni vindt de galapremière plaats.

Lees meer over FROZEN

FROZEN

FROZEN is gebaseerd op de meest succesvolle animatiefilm aller tijden en bevat muziek- en liedteksten van Kristen Anderson-Lopez en Robert Lopez. Het script is geschreven door Jennifer Lee en de regie is in handen van Michael Grandage. De choreografie wordt verzorgd door Rob Ashford.

De voorstelling heeft betoverende kostuums en een adembenemend decor vol special effects om het betoverende koninkrijk van Arendelle tot leven te brengen. Het decor- en kostuumontwerp is van Christopher Oram, lichtontwerp van Natasha Katz, geluidsontwerp van Peter Hylenski, video-ontwerp van Finn Ross, poppenontwerp van Michael Curry en de muzikale supervisie is van Stephen Oremus, die ook verantwoordelijk is voor de arrangementen. De musical wordt vertaald door Erik van Muiswinkel, die eerder ook de Disney-musical Aladdin naar het Nederlands vertaalde en hiervoor een Musical Award voor ‘Beste Vertaling’ ontving.

Meer informatie en kaartverkoop: www.frozendemusical.nl.

Fotocredits repetitiefoto’s- Margot de Heide

Leuk om te lezen

Op deze pagina van Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop. 

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.