Repetities Sneeuwwitje De Musical van start!

Repetities Sneeuwwitje De Musical van start!

Gemaakt op maandag 11 augustus 2014 10:06

Op zaterdag 9 augustus 2014 zijn na maanden van voorbereiding de repetities van Sneeuwwitje De Musical van start gegaan in de studio van Van Hoorne Entertainment in Molenaarsgraaf. Het bekende sprookje van Sneeuwwitje is bewerkt tot een muzikale voorstelling vol humor voor het hele gezin.

Foto Taart aansnijden – Sneeuwwitje de Musical – Van Hoorne Entertainment

Naast Maud Mulder en Geert Hoes, die de rol van Sneeuwwitje en haar jager zullen vertolken, zorgen ook de bekende Van Hoorne gezichten Michael van Hoorne en Sandra Dijkstra voor hilarische scènes voor jong en oud! De eerste voorstelling van Sneeuwwitje De Musical staat op woensdag 10 september gepland in De Nieuwe Nobelaer in Etten-Leur.

Het verhaal

De mooie prinses Sneeuwwitje woont sinds de dood van haar ouders bij haar tante, de ijdele koningin die er alles aan doet om de mooiste van het land te zijn. Elke dag vraagt de koningin haar betoverde spiegel wie de mooiste van het land is. Op een dag antwoordt de spiegel dat niet langer de koningin zelf, maar prinses Sneeuwwitje de mooiste van het land is! Woedend beveelt de koningin haar jager om Sneeuwwitje mee te nemen naar het bos en ervoor te zorgen dat niemand haar ooit nog zal zien. Eenzaam en alleen wordt Sneeuwwitje in het bos achtergelaten, wat zou er nu met haar gaan gebeuren? En zouden de bewoners van dat kleine huisje in het bos haar misschien kunnen helpen?

Vrolijke muziek en humor voeren de boventoon in dit spektakel voor de jonge theaterbezoekertjes en hun (groot)ouders. Daarnaast zorgt het productiehuis voor een totaalbeleving die verder gaat dan de voorstelling alleen. Vele extra’s voor en na de show zorgen voor een onvergetelijke middag of avond uit voor het hele gezin. Ook krijgen de gasten na elke voorstelling de kans om alle acteurs in het echt te ontmoeten tijdens een uitgebreide meet & greet.

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.