Nieuwe Nobelaer Etten-Leur

Anna van Berchemlaan 2, 4872 XE Etten-Leur | 076 504 5200 | Google maps

Nieuwe Nobelaer Etten-Leur

Al je culturele interesses en liefhebberijen onder één dak, dat biedt Nieuwe Nobelaer! Een theatervoorstelling bezoeken, genieten van een 4-gangendiner, een groepsuitje boeken…

Mogelijkheden in de Nieuwe Nobelaer

…spellen en boeken lenen, beeldhouwen, dansen en musiceren, een kunstwerk lenen of zelf maken…bij Nieuwe Nobelaer kan het allemaal.

Nieuwe Nobelaer is een culturele instelling in Etten-Leur bestaande uit 8 disciplines. Na een fusie op 1 januari 2010, vormen deze met elkaar één organisatie. Theater Nieuwe Nobelaer staat voor laagdrempelig zijn en een breed, aantrekkelijk cultureel aanbod bieden voor heel Etten-Leur en omstreken!

Kindercafé

Het leukste middaguitje voor kinderen én ouders begint bij de Nieuwe Nobelaer.
In het kindercafé kunnen kinderen volop spelen, kleuren, knutselen en lezen in de foyer. Het is het leukste middaguitje voor de kinderen van Etten-Leur en omstreken.

Kortingen voor de jeugd

Voor jongeren is er een speciale Last-minute korting. Op vertoon van de schoolpas/studentenpas, CJP-pas of cultuurkaart ontvangen jongeren maar liefst 50% last-minute korting bij de Nieuwe Nobelaer. Telkens een kwartier voor aanvang van de voorstelling kunnen studenten zich melden aan de balie van Nieuwe Nobelaer. De beschikbare kaarten zijn dan te koop met de korting.

Agenda De Nieuwe Nobelaer

Ieder theaterseizoen heeft de Nieuwe Nobelaer een uitgebreide agenda voor jong en oud. Of u met uw kinderen een middagje theater wilt bezoeken of met vrienden of vriendinnen dan staat er in de agenda van het theater vast wel iets voor u bij! De Nieuwe Nobelaer adviseert u, kom op tijd voor iedere voorstelling.

bekijk-de-programmering

 

 

Contactgegevens

4872 XE Etten-Leur
Telefoon: 076 – 504 52 00
E-mail: info@nieuwenobelaer.nl

Website

Leuk om te lezen