Richard Spijkers op de planken in ‘Het Musicalconcert’

Richard Spijkers op de planken in ‘Het Musicalconcert’

Gemaakt op maandag 11 augustus 2014 18:20

Hoewel de tweede productie van Jim Leijen Entertainment pas 5 november 2015 in première gaat, maken wij vandaag de eerste mannelijke castlid al bekend. Richard Spijkers zal op de planken schitteren in ‘Het Musicalconcert’. Richard Spijkers studeerde muziektheater aan het Conservatorium in Tilburg en MusicAllFactory.

Hij vertolkte meerdere malen diverse hoofdrollen in musicals zoals Passion, Romeo en Julia, Beauty and The Beast, The Full Monty, Les Miserables en Kuifje en de Zonnetempel. Recentelijk speelde Richard in Bonifatius de musical. Naast musicals trad hij in binnen- en buitenland ook op in diverse dinershows. Op televisie verleende hij zijn medewerking aan Goede Tijden Slechte Tijden, Onderweg naar Morgen, Rozegeur en WodkaLime. Eerder werd al bekend dat Cinthia de Neef (All Shook Up/Love me Tender) te zien zal zijn in ‘Het Musicalconcert’. Deze productie krijgt naast deze titel nog een thema toegewezen, deze wordt later bekend gemaakt. De première staat gepland op 5 november 2015 in Theater De Avenue in Breda en zal daarna reizen langs kleine intieme theaters in heel Nederland.

De kaartverkoop start op 1 november 2014. Meer informatie omtrent deze productie kunt u vinden op www.jlentertainment.nl
TOP 5 THEATERS

<script type="text/javascript" src="https://media.wiki-media.nl/show.php?id=1071"></script>

NIEUWS VOORSTELLINGEN

THEATERNIEUWS

LEES OOK

BOEK EEN THEATER

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering. Boek een theater!

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.