Theater Tilburg

Theater Tilburg, een prima idee voor als u zin heeft in een leuk avondje uit! Tilburg is een grote stad in de provincie Noord-Brabant en het is de gelijknamige hoofdplaats van de gemeente Tilburg. Er wonen ongeveer 190.000 mensen.

U vindt er vooraanstaande podia en spraakmakende kunst op straat. Ook vindt u er verschillende musea zoals het Natuurmuseum Brabant en Museum De Pont. De ideale plek dus voor de cultuurliefhebber! Geniet zelf van het rijke culturele leven van Tilburg en breng een bezoekje aan het theater.

Op zoek naar een theater in een specifieke plaats of stad?

Bekijk ook theaters in: Den Bosch, Bergeijk, Bergen op Zoom, Breda, Cuijk, Eersel, Eindhoven, Etten-Leur, Gemert, Helmond, Nuenen, Oosterhout, Roosendaal, Son, Uden, Valkenswaard, Veldhoven, Vught en Waalwijk. Of bekijk alle theaters in Noord-Brabant.

Theater Tilburg

Er zijn in Tilburg verschillende theaters te vinden. De bekendste hiervan is Theaters Tilburg, welke bestaat uit Concertzaal Tilburg en Schouwburg Tilburg.

Hier kunt u terecht voor theatervoorstellingen in allerhande genres zoals cabaret en dans. Een ander theater in Tilburg is De NWE Vorst. Dit theater is gevestigd in een prachtige villa in de binnenstad van de stad. Met deze theaters is er echt voor ieder wat wils. Proef de cultuur in Tilburg!

Theaters Tilburg

Concertzaal Tilburg en Schouwburg Tilburg vormen samen met een studio Theaters Tilburg. Het is samen één culturele onderneming. Het is dé plek voor alle inwoners van Tilburg en omgeving voor een cultureel avondje uit. Theaters Tilburg biedt een breed theateraanbod dat telkens weer verrast. Jaarlijks staan er meer dan 350 voorstellingen op de agenda.

U kunt hier terecht voor elk genre, van musical tot dans en van klassieke muziek tot cabaret. Wat dacht u bijvoorbeeld van de nieuwste musical van Bos Theaterproducties? Of gaat u liever met het hele gezin naar een leuke familievoorstelling van Van Hoorne Entertainment? Er is voor ieder wat wils!

Theater De NWE Vorst

U vindt theater De NWE Vorst in een prachtige oude villa die is gevestigd in de binnenstad aan de Willem II-straat. Het is dé plek die een podium biedt aan aanstormende talenten. Vele studenten van de Fontys Hogeschool van de kunsten stonden hier al op de planken. Ook wordt er veel experimentele kunst geprogrammeerd.

De sfeer in theater De NWE Vorst is intiem en warm, toeschouwers zitten vlakbij de artiesten. Na de voorstelling kunt u de artiesten gewoon tegenkomen in het theatercafé aan het tafeltje naast u. De voorstellingen in De NWE Vorst laten vermaak en inhoud hand in hand gaan. Het is dé plek in Tilburg voor een avondje theater!

Op deze pagina van Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop. 

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.