Contactgegevens Schouwburg Hengelo

Beursstraat 44 7551 HV Hengelo | Telefoon: 074 – 2556789

Schouwburg Hengelo

Schouwburg Hengelo

Schouwburg Hengelo is uitgerust met drie sfeervolle zalen: de Rabozaal met 880 stoelen, de Middenzaal met 300 stoelen en een filmtheater met 88 stoelen.

Theater van de Stad
Het uitgebreide programma van Schouwburg Hengelo biedt voor ieder wat wils. Ieder seizoen staan er vele voorstellingen en concerten in de genres cabaret, dans, jeugd/familie, klassiek, musical, opera, show en toneel op de Hengelose planken. Maar de schouwburg is niet alleen een presentatieplek voor de professionele podiumkunsten.

Tal van verenigingen, scholen, bedrijven en maatschappelijke organisaties maken ook gebruik van het gebouw voor hun opvoeringen, tentoonstellingen, congressen en vergaderingen. Het Filmhuis vertoont iedere woensdag-, donderdag-m vrijdag en zaterdagavond een mooie film. Ook zijn er matinees op vrijdag- en zondagmiddag.

Als Theater van de Stad is Schouwburg Hengelo is er voor iedereen!

Brasserie The Green Room
Iedere maandag t/m vrijdag van 10.00 – 16.00 uur bent u welkom bij Brasserie The Green Room voor een drankje of lunch. U wordt tijdens deze openingsuren bediend door cliënten en begeleiders van de JP van den Bent Stichting.

Daarnaast is The Green Room als theatercafé na afloop van de voorstellingen in de schouwburg geopend voor een gezellige nazit.

Agenda Schouwburg Hengelo

Schouwburg Hengelo in Hengelo heeft elk jaar weer een nieuwe, veelzijdige programmering. Van dans tot opera tot cabaret, elke theaterliefhebber kan hier z’n hart ophalen!

 

 

Contactgegevens Schouwburg Hengelo

Beursstraat 44 7551 HV Hengelo
Telefoon: 074 – 2556789
E-mail: [email protected]

Website

 

 

Leuk om te lezen