Schouwburg Kunstmin Dordrecht

Sint Jorisweg 76, 3311 PL Dordrecht | 078 639 7979 | Google maps

Schouwburg Kunstmin Dordrecht

Schouwburg Kunstmin is hét theater in de regio Drechtsteden, en programmeert een Grote Zaal en een Kleine Zaal, en zalen ketel 1 en Machine 3 in het nabijgelegen Energiehuis, eveneens in Dordrecht. Van grote musicals en shows, cabaret tot aan familievoorstellingen, toneel, dans en klassieke muziek.

Voorstellingen in Schouwburg Kunstmin

Jaarlijks produceert Kunstmin een eigen kerstproductie en maandelijks vindt de regionale talkshow Kunstmin Live plaats met prominente gasten uit de regio, onder leiding van presentatoren Kees Thies en Marjolein Meijers. Het sfeervolle Theatercafé biedt een uitgebreide borrelkaart en is geopend rondom de voorstellingen en tijdens de meestal maandelijkse Lazy Sundays, de live muziek borrel van Kunstmin op zondagmiddagen.

Meer mogelijkheden in Kunstmin

Kunstmin is een prachtige locatie, zowel eigentijds als klassiek, die eindeloze mogelijkheden kent. U kunt er terecht voor vrijwel elke zakelijke bijeenkomst die u kunt bedenken.

Schouwburg Kunstmin is het ideale decor voor vergaderingen, feesten, productpresentaties, congressen, televisie-opnames en nog veel meer. De theaterzalen en foyers zijn multifunctioneel en zijn voorzien van alle technische faciliteiten.

Agenda Schouwburg Kunstmin Dordrecht

Bent u nieuwsgierig naar het programma van Schouwburg Kunstmin? Klik op de button hieronder en vind het hele jaarprogramma.

Contactgegevens Schouwburg Kunstmin Dordrecht

Sint Jorisweg 76
3311 PL Dordrecht
Tel. 078 639 7979
Kassa: [email protected]

Website

Leuk om te lezen

Op deze pagina van Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop. 

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.