Schouwburg Venray

Schouwburgplein 1, 5801 Venray | 0478 530 999 | Google maps

Schouwburg Venray

Thuis in een andere wereld! Schouwburg Venray is gelegen in het centrum van Venray (Noord-Limburg), een begrip als het gaat om cultuur in de regio Peel & Maas.

Jaarlijks vinden er ruim 130 professionele voorstellingen plaats maar er wordt ook ruimte geboden aan cultureel maatschappelijke activiteiten, verhuringen en overige zakelijke bijeenkomsten.

Voorstellingen

Wilt u zich ook voor heel even in een andere wereld wanen? Dit kan! Bezoek onze prachtige en spraakmakende voorstellingen. Zo kunt u een heerlijke avond meezingen met bekende hits, kinderen dromen weg bij fantastische sprookjes maar gaat u liever een avondje lachen? Bezoek dan een van onze hilarische cabaretvoorstellingen.

Vele mogelijkheden bij Schouwburg Venray

U bent niet alleen als gast van theatervoorstellingen van harte welkom maar ook voor privé feestjes, eigen producties, rondleidingen, schoolmusicals en legio andere mogelijkheden.

Dit theater is er voor u! Wilt u meer informatie over alle opties? Neemt u dan contact op met onze eventmanager.

Theatercafé de Artiest

Naast Schouwburg Venray is Theatercafé De Artiest te vinden. Het Theatercafé is dagelijks geopend. Het is dé plek om u avond uit compleet te maken met een hapje en/of drankje. U kunt hier terecht vooraf de voorstelling al terecht. maar ook voor een diner bent u zeer zeker welkom.

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van alle voorstellingen en nieuwtjes? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven kan hier: www.schouwburgvenray.nl

Agenda Schouwburg Venray

Schouwburg Venray biedt biedt elk jaar zo’n honderd voorstellingen aan, daar zit ongetwijfeld ook iets van uw gading tussen!

Helaas, er zijn geen video’s beschikbaar.

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Contactgegevens Schouwburg Venray

Schouwburgplein 1 5801 BV Venray
Telefoon: 0478 – 530 999
E-mail: info@schouwburgvenray.nl

Website

Hoe beoordeel jij dit theater?

Leuk om te lezen