Schouwburg Venray

Schouwburgplein 1, 5801 Venray | 0478 530 999 | Google maps

Schouwburg Venray

Thuis in een andere wereld! Schouwburg Venray is gelegen in het centrum van Venray (Noord-Limburg), een begrip als het gaat om cultuur in de regio Peel & Maas.

Jaarlijks vinden er ruim 130 professionele voorstellingen plaats maar er wordt ook ruimte geboden aan cultureel maatschappelijke activiteiten, verhuringen en overige zakelijke bijeenkomsten.

Voorstellingen

Wilt u zich ook voor heel even in een andere wereld wanen? Dit kan! Bezoek de prachtige en spraakmakende voorstellingen. Zo kunt u een heerlijke avond meezingen met bekende hits, kinderen dromen weg bij fantastische sprookjes maar gaat u liever een avondje lachen? Bezoek dan een van onze hilarische cabaretvoorstellingen.

Vele mogelijkheden bij Schouwburg Venray

U bent niet alleen als gast van theatervoorstellingen van harte welkom maar ook voor privé feestjes, eigen producties, rondleidingen, schoolmusicals en legio andere mogelijkheden.

Dit theater is er voor u! Wilt u meer informatie over alle opties? Neemt u dan contact op met de eventmanager.

Theatercafé de Artiest

Naast Schouwburg Venray is Theatercafé De Artiest te vinden. Het Theatercafé is dagelijks geopend. Het is dé plek om u avond uit compleet te maken met een hapje en/of drankje. U kunt hier terecht vooraf de voorstelling al terecht. maar ook voor een diner bent u zeer zeker welkom.

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van alle voorstellingen en nieuwtjes? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven kan hier: www.schouwburgvenray.nl

Agenda Schouwburg Venray

Schouwburg Venray biedt biedt elk jaar zo’n honderd voorstellingen aan, daar zit ongetwijfeld ook iets van uw gading tussen!

Contactgegevens Schouwburg Venray

Schouwburgplein 1 5801 BV Venray
Telefoon: 0478 – 530 999
E-mail: [email protected]

Website

Leuk om te lezen