Schuur Haarlem

Lange Begijnestraat 9, 2011 HH Haarlem | 023 517 3910 | Google maps

Toneelschuur

De Schuur is een bruisende plek voor cultuur in het centrum van Haarlem.Met een dagelijkse programmering op het gebied van theater, film, dans, talks, woordkunst, dj’s en muziekspecials in het café

Nieuwsbrief Schuur

De Schuur houdt u graag op de hoogte van ons programma en nieuws. Schrijf u in de onze nieuwsbrief!

Agenda Schuur

De voorstellingen en films zijn inspirerend, innovatief, open en spraakmakend en worden getoond aan een uiteenlopend publiek passend bij de betreffende film of voorstelling.

Contactgegevens

Lange Begijnestraat 9 2011 HH Haarlem
Telefoon kassa: 023 – 517 39 10
Telefoon kantoor: 023 – 517 39 00
E-mail: [email protected] (geen reserveringen)

Website

 

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.