Verhalenhuis Haarlem

van Egmondstraat 7, 2024XL, Haarlem-Noord | 023 – 525 2116 | Google maps

Verhalenhuis Haarlem

Het Verhalenhuis Haarlem zit vol zinvolle verhalen die meer dan de moeite waard zijn om te horen, zien en ervaren. Je kunt er je verhaal kwijt, even op verhaal komen, of naartoe gaan om eens geprikkeld te worden door een ander verhaal dan je gewend bent.

Het Verhalenhuis is gebouwd op vier peilers. Het is een…

Cultuurhuis

Muziek en theater voor jong en oud door professionele makers en ons eigen Verhalenhuis Productiehuis, films en in de toekomst misschien zelfs wel een eigen muziek- en theaterschool.

Inspiratiehuis

Voor- en nagesprekken, lezingen en workshops brengen inspiratie en verdieping in ons leven.

Ontmoetingshuis

We werken samen aan elkaars geluk, ontmoeten en verbinden mensen uit de buurt van verschillende generaties.

Experimentenhuis

We zoeken en luisteren naar nieuwe verhaalvormen over levensthema’s, vertellen bijbelse verhalen opnieuw en brengen ze in verband met de wereld van nu en u.

Agenda Verhalenhuis Haarlem

Neem snel een kijkje in de agenda van Verhalenhuis Haarlem en kom er achter welke voorstellingen er de komende tijd geprogrammeerd staan!

Contactgegevens Verhalenhuis Haarlem

van Egmondstraat 7, 2024XL, Haarlem-Noord
E-Mail: [email protected]
Telefoon: 023 – 525 2116
Facebook: Verhalenhuis Haarlem

Website

 

Leuk om te lezen

Op deze pagina van Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop. 

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.