SKY musical stopt er mee

SKY musical stopt er mee

SKY musical stopt er mee
0 -------- (0 beoordelingen)
Beoordeling

Het is ‘zuur en onverdiend’ dat musical SKY na twee maanden al weer stopt. Dat zei actrice Lone van Roosendaal dinsdagavond. Eerder op de dag bleek dat er onvoldoende vraag is naar kaarten, waardoor de show na juni niet wordt voortgezet.

Sky had geen officiële einddatum maar zou in elk geval nog tot september te zien zijn. Volgens een woordvoerster zijn er 48.500 kaartjes verkocht. ,,We hadden in alle eerlijkheid iets meer verwacht van de kaartverkoop gezien de overweldigende publieksreacties, maar soms zijn dingen nu eenmaal niet te verklaren”, aldus Robin de Levita.

Lone van Roosendaal, één van de hoofdrolspelers, voegde daar in een reactie in RTL Boulevard aan toe dat ze het ‘zuur en onverdiend’ vind dat de show stopt. ,,Zo’n musical heeft tijd nodig, had nog een kans moeten krijgen. We kunnen allemaal niet goed zeggen waar het aan lag, maar in elk geval niet aan onze inzet.”

Liefde en passie

De vroegtijdige annulering greep haar hoorbaar aan: ,,Ik heb heel erg moeten huilen. Ik vind het nog steeds heel erg. We hebben er al onze liefde en passie in gestopt.”

De producenten spreken hun waardering uit over de enorme kwaliteit van de cast & crew en zijn trots op de show, die in drie maanden tienduizenden bezoekers mocht verwelkomen. Ook zijn ze verheugd met de interesse voor SKY van diverse producenten en theaters uit het buitenland. De musical, die op 3 april in première ging, bevat liedjes van zanger Marco Borsato en John Ewbank. Producent Robin de Levita en Ewbank hebben er jaren aan gewerkt. Lisse Knaapen speelt de titelrol in het stuk, dat gaat over een tienermeisje dat wordt gepest en in een fantasiewereld vlucht.

3D-effecten

De cast bestaat verder uit onder anderen Lone van Roosendaal, Matteo van der Grijn, Joel de Tombe en Eva van der Gucht. In de voorstelling komen speciale 3D-effecten voorbij. Bezoekers die kaarten voor SKY hebben gekocht voor de periode na 30 juni 2016 zullen worden benaderd voor een aanpassing van de boeking dan wel restitutie. De theatervoorstelling ANNE speelt door in Theater Amsterdam.

Gerelateerde artikelen

SKY de musicalSKy 3D Musical

Sky 3D musical neemt je mee in haar droomwereld. Door de speciale 3D technologie ervaar je haar dromen alsof je er onderdeel van uitmaakt. Je reist met haar mee naar een ‘Alice in Wonderland’-achtige omgeving, waarin alle elementen uit haar leven terugkomen en zij de kans grijpt om af te rekenen met haar problemen.

Lees meer over SKY 3D Musical

SKY musical stopt er mee
0 -------- (0 beoordelingen)
Beoordeling
Wat bezoekers vinden ... Wat vind je van dit artikel?
Sort by:

Be the first to leave a review.

Bevestigd
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Wat vind je van dit artikel?

Boek een theater

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering.

Boek een theater!

Voor theaters

Wilt u informatie over het plaatsen van uw theater, voorstelling of heeft u een klacht?

Bekijk de mogelijkheden
T: 0594-555013
E: administratie@caja-media.nl

 

 

Pin It on Pinterest

Deel pagina