Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Sky 3D Musical

Sky 3D Musical

Sky 3D musical neemt je mee in haar droomwereld. Door de speciale 3D technologie ervaar je haar dromen alsof je er onderdeel van uitmaakt. Je reist met haar mee naar een ‘Alice in Wonderland’-achtige omgeving, waarin alle elementen uit haar leven terugkomen en zij de kans grijpt om af te rekenen met haar problemen.

Een rups wordt een vlinder…

Robin de Levita, John Ewbank & Marco Borsato presenteren een nieuwe Nederlandse musical in 3D

Sky 3D Musical

Het verhaal neemt je mee in het leven van een 16-jarig meisje. Een meisje dat in haar jonge leven de nodige uitdagingen tegenkomt van het verlies van haar vader, het niet begrepen worden door haar moeder tot het gepest worden op school.

Cast Sky 3D Musical

De hoofdrol in deze musical is voor Lisse Knaapen uit Rotterdam. Lisse is 23 jaar en nog een onbekende in het musical vak.

Lisse over haar rol in de nieuwst 3D musical: ”Ik had er meteen zoveel zin in. Een totaal nieuw stuk, met nieuwe technieken en een sterk verhaal dat goed bij me past. Fantasievol en inspirerend. Ik kan niet wachten.”

Verdere rollen zijn er voor;

Cast Sky 3d musical

Bekijk de volledige cast van Sky

Theater Amsterdam

Theater-amsterdamDeze prachtige musical is exclusief te zien in Theater Amsterdam. Het theater wordt speciaal omgebouwd voor de voorstelling SKY.

Theater Amsterdam

 

Speellijst Sky 3D Musical

Deze voorstelling is afgelopen. In deze musical slingert je heen en weer tussen realiteit en droom. Je wordt meegesleurd in een visueel en theatraal spektakel waarin op wereldniveau gedanst wordt op choreografie van het bekende danspaar Keone en Mari Madrid.

Sky 3d MusicalJe herkent de muziek van Marco Borsato en John Ewbank. Een musical met emoties die je als tiener én als ouders raken en aan het denken zetten.

Robin de Levita, bekend van de musical Soldaat van Oranje en Anne, en John Ewbank bekend als tekstschrijver, componist van de liedjes van Marco Borsato, werkten al jaren aan deze musical die nu klaar is om geproduceerd te worden.

De première was 3 april 2016.

Restaurant Boven de Planken

Maak uw theaterbezoek compleet en bezoek het restaurant in het theater.

Restaurant Boven de Planken bevindt zich op de zwevende eerste verdieping van Theater Amsterdam. Hier kunt u genieten van een 2 of 3 gangen menu, snelle brasserie gerechten of een borrelhapje met daarbij een prachtig uitzicht over het IJ.

Bekijk hier meer informatie en mogelijkheden

Bron: Theater Amsterdam