Theater Amsterdam

Danzigerkade 5, 1013 AP Amsterdam | 020 705 5000 | Google maps

Theater Amsterdam

Theater Amsterdam is het nieuwste theater van Amsterdam, het theater opende haar deuren met de première van de theatervoorstelling van ANNE, 

Het theater

Het theater ligt op een prachtig plekje aan het water, net buiten het centrum van Amsterdam.

Het is het enige theater in de hoofdstad van Nederland waar voorstellingen voor een langere tijd worden vertoond. De theaterhal is zo’n 4.200 m2 groot en heeft daardoor mogelijkheden tot het gebruik van grote decors en de modernste theatertechnieken. Naast een prachtige theaterhal vindt u hier ook een foyer, een restaurant en speciale VIP lounges.

Theater Amsterdam is ook de ideale locatie voor een congres, bedrijfsfeest, filmpremière of bijvoorbeeld een product lancering. 

Cinema Theater Amsterdam

Cinema Theater Amsterdam opende op 10 februari 2015. Cinema Theater Amsterdam is een initiatief om extra aandacht te geven aan de Tweede Wereldoorlog door middel van films en documentaires. De eerste avond was gelijk een groot succes met een uitverkochte zaal. Toen werden de documentaires ‘Nog even langs de fotograaf’ en ‘Voices of Auschwitz’ vertoond. Er staan geregeld nieuwe voorstellingen geprogrammeerd.

Bereikbaarheid Theater Amsterdam

U kunt met Bus 22 (eindhalte Koivistokade) deze stopt naast het parkeerterrein van Theater Amsterdam, op de hoek Koivistokade/Danzigerbocht. De reistijd vanaf Amsterdam CS bedraagt ongeveer 15 minuten.

Daarnaast kunt u met Bus 48 vanaf Station Sloterdijk, bushalte: Hempoint of met Bus 48 vanaf Amsterdam Centraal Station: Oostzaanstraat
Vanaf beide bushaltes van lijn 48 is het ongeveer 20 minuten lopen naar Theater Amsterdam.

Vanaf Amsterdam Centraal Station is het ongeveer 40 minuten lopen naar Theater Amsterdam.

Agenda Theater Amsterdam

Het theaters is speciaal gebouwd voor de voorstelling ANNE. Uiteraard is het theater ook geschikt voor andere voorstellingen. En voor iedere voorstelling kunt u meerdere mogelijkheden bijboeken om er een heel speciaal uitje van te maken.

bekijk-de-programmering

 

Contactgegevens

Danzigerkade 5 1013 AP Amsterdam
E-mail: [email protected]

Website

Leuk om te lezen