Stadstheater de Bond Oldenzaal

Molenstraat 25, 7571 CL Oldenzaal | 0541 536 300 | Google maps

Stadstheater de Bond Oldenzaal

Stadstheater De Bond is de culturele voorziening in de omgeving van Oldenzaal. Een ontmoetingsplek voor cultuur scheppend en cultuur minnend Oldenzaal en omstreken.

In het Stadstheater De Bond Oldenzaal

Uw avond kan bij ons al beginnen met een heerlijk diner of uitgebreid buffet. Kies hierna uit een breed scala aan lokale en nationale theatervoorstellingen zowel in het Twents, Nederlands als Vlaams. Naast theater draaien er ook zo’n 45 films per seizoen speciaal geselecteerd door het Filmhuis Oldenzaal.

Wilt u net even iets anders organiseren? Kijk dan ook eens naar onze zaalverhuur mogelijkheden. De Bond beleef je!

Keuzemenu’s

Het menu wordt iedere maand vernieuwd op het seizoen, waarbij gebruik wordt gemaakt van moderne kooktechnieken. Uiteraard is er een diverse keuze uit vis, vlees of vegetarisch en kan er met mensen hun wensen rekening worden gehouden. Het driegangendiner is online via de website te reserveren, via de kassalijn 0541 – 53 91 90 of aan de kassa zelf.

Reserveringen dienen uiterlijk één dag voor de voorstelling gemaakt te zijn. Wanneer er in totaal minder dan acht gasten zijn dan wordt het diner bij Bistro Puur geserveerd.

Agenda

Elk jaar biedt Stadstheater de Bond weer een uitgebreid theaterprogramma voor iedere theaterliefhebber. Bekijk er bijvoorbeeld de nieuwste familiemusical van Van Hoorne Entertainment of bekijk de laatste show van Tineke Schouten.

Contactgegevens Stadstheater de Bond Oldenzaal

Molenstraat 25 7573 BJ Oldenzaal
Telefoon: 0541-536300
E-mail: info@stadstheaterdebond.nl

Website

Leuk om te lezen