STENT Producties

STENT Producties

STENT Producties, het bedrijf dat nieuwe ingangen biedt aan ambitieuze personen, gericht op theater en televisie.

Over STENT Producties

Sturkenboom Theater EN Televisie Producties (STENT Producties) is opgericht in januari 2015 en staat voor toegankelijkheid voor een ieder die paden willen bewandelen door middel van ambitie. Ze specialiseren zich in het produceren van theatervoorstellingen, het verzorgen van Stand-Ins voor televisieprogramma’s en het organiseren van workshops op het gebied zowel theater als televisie. Giovanni Sturkenboom is letterlijk op zijn zolderkamer begonnen met de oprichting.

Vanuit daar is het doel van STENT Producties om daar te zijn voor ieder die de ambitie heeft om zich verder te ontwikkelen binnen de professionele wereld van theater en televisie. Zonder daar te hoge eisen te stellen met betrekking tot leeftijd, ervaring en/of opleiding. Hoewel STENT Producties is opgericht om een nieuwe ingang te bieden voor twee aparte ‘werelden’, hechten ze waarde aan een kwalitatief hoogwaardig en inhoudelijk interessant theateraanbod, de juiste Stand-Ins voor televisieprogramma’s en gekwalificeerde docenten voor de workshops. STENT Producties verzorgt:

  • Theaterproducties
  • Stand-Ins (Televisieprogramma’s)
  • Workshops (Theater en Televisie)

Giovanni Sturkenboom

“Vanaf jonge leeftijd was ik constant bezig met mijn loopbaan en ik bewandelde ieder pad met een doel. Hoewel ik een jaar de opleiding ‘drama/musical’ studeerde en ik voor MBO, MHBO, vooropleiding en HBO drama aangenomen werd koos ik voor zekerheid. Ik ben trots dat ik op jonge leeftijd al werkzaam mocht zijn in de professionele wereld van theater en televisie.

Toch is het volgen van je hart een bevoorrechte positie. En het volgen van je hart kan je doen wanneer je ambitieus bent. Elke ambitie is voor mij een nieuw pad, zo blijf ik lopen. Wanneer je stil staat bereik je nooit jouw doelen in het leven. Ik ben er van overtuigd wanneer je de juiste instelling hebt, je vanuit de praktijk net zo goed jouw doelen kan bereiken dan wanneer je hier eerst een paar jaar de theorie van bekijkt.

Het enige wat je naast je ambitie, motivatie en juiste instelling hiervoor nodigt hebt zijn voldoende ingangen. Met STENT Producties wil ik graag ambitieuze mensen de kans geven om nieuwe paden te bewandelen, ongeacht de leeftijd, ervaring en opleiding.” – Giovanni Sturkenboom.

Producties van STENT Producties

STENT Producties produceert diverse theaterproducties. Daarbij gaan ze op zoek naar producties die inhoudelijk zowel kan bijdragen aan een leuke ontspannen avond als de ontwikkeling van de leerling tijdens de educatieve voorstelling.

Theaterproducties van STENT:

Deze voorstellingen zijn in vele theaters te zien in heel Nederland!

Contactgegevens Stent Producties

Deltazijde 12g 
1261 TA Blaricum
Telefoon 035-8889660