Superheldin Mega Mindy terug met single, videoclip en theatershow

Aanstormend talent in Het was Zondag in het Zuiden

Mega Mindy lanceert haar nieuwe single ‘Sterk als staal’, een bijbehorende videoclip en een theatershow. In de gloednieuwe show De onzichtbare ekster, die vandaag in verkoop gaat, bewijst Mega Mindy opnieuw dat ze superstoer is. Dat is ook te horen in haar nieuwe single ‘Sterk als staal’ die vanaf vandaag overal te beluisteren is. Op 10 februari zal de bijbehorende videoclip online komen.

Zowel in Nederland als Vlaanderen is Mega Mindy een groot begrip. Kinderen verafgoden hun heldin en boeven weten tot hun spijt: Mega Mindy wint altijd. Al meer dan 17 jaar is Mega Mindy enorm populair. Op Spotify heeft de superheldin maandelijks honderdduizend luisteraars en op YouTube heeft ze vijftigduizend abonnees.

De onzichtbare ekster

De single en de videoclip zijn een voorproefje van de theatershow die op 24 september in première gaat en te zien zal zijn in diverse Nederlandse theaters. In de voorstelling ‘De onzichtbare ekster’ zal Mega Mindy weer te zien zijn met haar supermaatje Mega Toby. In de theatershow verheugt Mega Mindy zich op de verjaardag van haar grote liefde, de stoere politieman Toby! Ze heeft een prachtige verrassing voor hem. Met de Weermaker, de nieuwste uitvinding van opa, wil ze van de verjaardag van Toby een dag vol zonneschijn maken. Maar het feest dreigt in het water te vallen, wanneer het dorp overspoeld wordt door diefstallen. Iedereen is op zoek naar deze mysterieuze boef die van glinsterende dingen houdt. Zullen Mieke en Toby ‘De onzichtbare ekster’ kunnen pakken? En zullen Mega Mindy en Mega Toby ein-de-lijk kussen?

Meer informatie over de voorstelling lees je hier. 

Leuk om te lezen