Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Swan Lake – Club Guy & Roni

Swan Lake

De interactieve balletvoorstelling waarbij het publiek on- en offline (mee)beslist over het einde.

Swan Lake – Club Guy & Roni

Wat gebeurt er als je eigenzinnig en internationaal dansgezelschap Club Guy & Roni loslaat op de balletklassieker Het Zwanenmeer? Dan krijg je Swan Lake: een remix van de klassieker in de vorm van een parallel lopend online en offline event op drie locaties in het theater. Een voorstelling over onze behoefte om te ontsnappen in een perfecte sprookjeswereld en het gevaar om de realiteit uit het oog verliezen.

Het publiek dat live aanwezig is loopt van scene naar scene en móet onderweg keuzes maken die bepalend zijn voor het verloop van de avond. Maar ook het publiek dat online Swan Lake the game meemaakt heeft invloed op de afloop van dit sprookje.

Voor de digitale Swan Lake The Game ervaring koop je kaarten via het platform Nite Hotel

Iedereen heeft invloed, en met invloed komt verantwoordelijkheid. Via de verantwoordelijkheid van het publiek bij Swan Lake willen de makers uitzoeken hoe we verder kunnen gaan na een crisis. The black swan is een economische term voor een gebeurtenis die niet te voorspellen valt, maar die desalniettemin grote invloed heeft op een systeem. Hoe gaan we verder nu die zwarte zwaan in de vorm van de corona- en de klimaatcrises het sprookje van ons democratisch en liberaal consumentenparadijs heeft opgeblazen? Beginnen we samen een nieuw verhaal?

Swan Lake is een voorstelling van Club Guy & Roni + Slagwerk Den Haag + Tomoko Mukaiyama

Foto: HALIE

Speellijst Swan Lake

Swan Lake van Club Guy & Roni is vanaf oktober 2020 te zien in geselecteerde theaters in Nederland. Bestel nu kaarten.

 

Leuk om te lezen