Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

The American Country Legends

The American Country Legends

 

Countrymuziek is weer hot en eindelijk is er waardering voor de steengoede country artiesten, die Nederland in dit genre rijk is. In The American Country Legends komt een select gezelschap van de beste country zangers en country zangeressen/ muzikanten bij elkaar, voor een muzikaal feest van formaat.

De mooiste klassiekers, heerlijke ballads, maar ook spetterende up-tempo nummers wisselen elkaar af, in een veelzijdig topprogramma. Het publiek wordt getrakteerd op bekende songs van Kenny Rogers, The Eagles, Linda Ronstadt, Lady Antebellum, Rascal Flatts, Randy Newman en Alison Krauss, maar ook minder bekende juweeltjes brengen de toehoorders in vervoering. Natuurlijk ontbreken meezingers als On The Road Again niet!

Countrymuziek van alle tijden

The American Country LegendsDe country muzikanten hebben allen hun muzikale sporen ruimschoots verdiend en laten horen -en zien-, dat countrymuziek van alle tijden is! Met aansprekende arrangementen en ijzersterke solisten, is The American Country Legends een onmisbare show voor de ware muziekliefhebber.

De eerste vier shows in het RAI Theater, Amsterdam en het World Forum Theater, Den Haag, als ook het verdere seizoen 2015/2016 waren een groot succes!

Muzikanten The American Country Legends

Dé ster van The American Country Legends is natuurlijk Lana Wolf. Lana tekende haar eerste platencontract in 1997. Weken stond ze in hitlijsten en was te horen op nationale radio en TV. Naast gezongen te hebben in diverse bands en met artiesten als The Trammps, George McCray, Jocelyn Brown, The London Beat en Lois Lane, trad zij op met het Metropole Orkest tijdens het Concert op de Amstel en Parkpop.

Lana Wolf

The American Country LegendsZe trad op in theatershows als Terug naar de Kust, Those were the Days en De Grote Kerstshow. Zij was gast bij de TV-show Leraar van het Jaar met Fame the Musical en bij MAX en Loretta met A Tribute to the Bee Gees.

Lana had een hoofdrol bij het Orkest Koninklijke Luchtmacht met Rockopera in Concert. Zij verzorgde meermaals het voorprogramma van The Queen Spectacular in een uitverkocht Ahoy.

Lana was gastartiest in het Gelredome (35.000 mensen) bij The Queen Experience. Nu produceert en treedt ze op met haar countrymuziekshow The American Country Legends.

Zij wordt bij gestaan door een aantal topmuzikanten:

  • Pam MacBeth – Zang & Gitaar
  • Ad Welten – Bas & Zang
  • Johan Jansen – Pedal-steelguitar
  • Wim van de Vliert – Gitaar & Zang
  • Joost van Es – Viool & Zang
  • Erik Albers – Drums
  • Andre Sommer – Toetsen & Zang

Bron: Lanawolf.nl

 

Speellijst The American Country Legends

Deze voorstelling is afgelopen.

 

 

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link